Cuba Guna Contoh Copywriting Insurans Ni

Hari ini saya nak share satu template copywriting untuk jual insurans. Template ini saya ambil dari tool buat iklan saya iaitu Tulis Ads. Nak jual takaful pun takde masalah. Boleh pakai ni. Sebab senang sangat nak buat copywriting bila pakai tool ni. Tapi sebelum tu… jom kita tengok satu daripada ratusan template yang ada… iaitu template … Read more

Copywriting Power: Tarik Lagi Ramai Orang Untuk Jadi Pembeli

Apa yang membezakan antara pelanggan dan orang yang tak membeli produk anda? Ada satu je perbezaan mudah. Ianya ialah… mereka tidak berniat untuk membeli produk yang anda jual. (Eish rasa nak hempuk je! Memang la!) Antara sebab kenapa mereka tak berniat untuk membeli? Copywriting. Semestinya, ia bukanlah satu-satunya sebab kenapa orang tak membeli. Tapi ia … Read more

Cara Buat Copywriting Menarik Untuk SEMUA Platform

Susah ke nak buat copywriting menarik? Tak kira platform apa pun… Facebook… Twitter… TikTok… dan lain-lain. Dalam post ni saya rungkaikan serba sedikit mengenai cara untuk mengayat. Yang pada akhirnya akan membantu anda untuk membuat jualan. Copywriting ini satu perkara sahaja: ia adalah seni (dan juga sains) untuk bercerita kepada pembaca anda. Bagaimana nak yakinkan … Read more

Nah Contoh Copywriting Terbaik Untuk Lebih Banyak Sales!

Nak tengok beberapa contoh yang boleh untuk membantu anda membuat sales? Yang boleh bagi impak besar pada sales? Anda datang ke tempat yang betul. Di dalam blog post ini, saya akan memberi anda beberapa contoh copywriting terbaik yang boleh memberi inspirasi kepada anda untuk membuat lebih banyak jualan. Jangan tiru bulat-bulat contoh-contoh ni. Ubah suai … Read more

Copywriting Generator Melayu Yang Tak Ramai Tahu

Copywriting generator yang akan saya ceritakan dalam ini sebenarnya tak ramai yang tahu. Ramai orang rasa benda ni macam tak wujud… tapi sebenarnya wujud. Dramatik betul kan? Haha. Copywriting generator. Isi tempat kosong dan kemudiannya akan ada copywriting FB yang siap untuk anda gunakan. Kiranya macam software yang boleh generate fb copywriting lah. Dalam bahasa … Read more

Cara Saya Susun Kempen Facebook Ads

Kan bagus kalau tahu macam mana nak susun kempen FB Ads? Ramai orang bercakap mengenai Facebook Ads tapi tak ramai yang cerita macam mana mereka susun kempen mereka. Macam itu rahsia senjata mereka. Dan memang betul. Tapi kan bagus kalau tahu cara bagaimana orang lain buat iklan diorang dalam Facebook kan? Jadi jangan risau, dalam … Read more

Koleksi Copywriting Makanan Yang Anda Boleh Tiru dan Ambil

Siapa lagi yang nak koleksi copywriting makanan? Yang nak jual online makanan dia. Dalam post ni saya akan kongsikan beberapa template copywriting makanan yang boleh anda tiru dan ubah untuk produk anda. Tak kira apa jenis produk makanan pun boleh. Makanan ringan ke, frozen ke. Yang penting, kena pandai adapt. Jangan tiru bulat-bulat ye! Takkan … Read more

Rasa Nak Give Up?

Kepada yang sedang membaca ni, Jangan mengalah. Mungkin sekarang rasa serabut. Tak tahu nak buat apa. Tapi sebenarnya boleh. Buat sales. Buat leads. Semuanya tu boleh. Kena kenalpasti prosesnya je. Ingat kata pujangga yang mengatakan perjalanan seribu langkah bermula dengan satu langkah kecil? Semua perjalanan nampak susah… sampai kita nampak jalannya. Dah tahu proses apa … Read more