3 Contoh Iklan Produk Untuk Jadi Rujukan Anda

Nak contoh iklan yang power? Anda di tempat yang betul. Di dalam blog post ini saya akan kongsikan dengan anda ratusan contoh iklan produk yang boleh memberikan anda inspirasi untuk membuat iklan yang boleh tarik orang untuk jadi pelanggan anda. Sebahagian daripada iklan ini datang daripada template yang ada di dalam Tulis Ads iaitu alat … Read more

Nah Contoh Ayat Iklan Yang Menarik

Iklan… Ramai orang buat iklan tapi tak dapat buat iklan yang convert. Untuk sesetengah orang susah untuk buat ayat iklan yang menarik. Jadi untuk memudahkan anda, dalam blog post ini, saya ingin kongsikan dengan anda pelbagai contoh ayat iklan yang menarik yang boleh membantu anda untuk membuat iklan. Anda juga boleh buat ayat iklan yang … Read more

Contoh Ayat Power Tarik Pelanggan Untuk Beli Semalam Lagi!

Contoh Ayat power Tarik Pelanggan Header

Mencari contoh ayat power tarik pelanggan terbaik yang anda boleh pakai hari ini? Di dalam blog post ini saya akan berikan beberapa contoh yang saya rasa dapat membantu anda untuk membuat ayat promosi terbaik untuk mempromosikan produk anda melalui WhatsApp ataupun Facebook. Sebelum saya berikan contoh untuk anda guna, saya ingin bercerita kepada anda struktur … Read more

Contoh Copywriting Tudung Yang Proven Boleh Menjual

Walaupun PKP, tudung memang hampir sentiasa laku. Ada je orang nak beli tudung untuk bergaya semasa meeting online. Nak quick and easy (cewah cakap omputeh) template copywriting untuk jual tudung? Cuba guna contoh copywriting tudung yang saya ambil dari Tulis Ads ni. Tulis Ads ni ialah tool copywriting all-in-one pertama di Malaysia. Anda akan dapat … Read more

Contoh Ayat Soft Selling Power Yang Korang Boleh Guna

Takkan memanjang nak hard sell kan? Dalam blog post ni saya nak kongsi cara lembut pula. Anda akan dapat baca contoh ayat soft selling yang boleh digunakan dalam iklan-iklan anda. Contoh-contoh yang saya nak berikan ini sesuai untuk menjual macam-macam jenis produk seperti coklat, produk kecantikan, makanan, chocojar, kerepek, kek dan lain-lain lagi! Sebelum tu, … Read more

Nah Contoh Copywriting Terbaik Untuk Lebih Banyak Sales!

Nak tengok beberapa contoh yang boleh untuk membantu anda membuat sales? Anda datang ke tempat yang betul. Di dalam blog post ini, saya akan memberi anda beberapa contoh copywriting terbaik yang boleh memberi inspirasi kepada anda untuk membuat lebih banyak jualan. Jangan tiru bulat-bulat contoh-contoh ni. Ubah suai ikut produk yang anda jual tu. Kalau … Read more

Nah Contoh Copywriting Perfume Yang Convert

Macam mana nak cerita dekat orang pasal perfume? Dalam post ni saya tunjuk contoh copywriting perfume yang boleh anda pakai dalam iklan ataupun dalam description produk anda. Semua template ni datang daripada tool Tulis Ads. Di dalam tool tu ada headline generator, template2 CW dan macam-macam lagi yang boleh meroketkan 🚀 jualan anda. Oh tapi … Read more

Ini Contoh Ayat Mencari Dropship Terbaik

Kalau anda mencari contoh ayat mencari dropship, anda datang ke blog post yang betul. Masa ni ramai orang akan cari sumber pendapatan tambahan lain selain daripada kerja hakiki (kalau ada) dan ramai lagi yang terkesan dengan perniagaan masing-masing. Dropship adalah salah satu jalan orang berikhtiar untuk buat duit. Bukan senang nak senang zaman pandemik macam … Read more

Ini 3 Contoh Copywriting Fashion Untuk Anda

Dalam post ni saya nak kongsi pelbagai contoh copywriting fashion yang saya rasa boleh anda gunakan untuk membuat iklan. Disebabkan fashion ada banyak jenis, terdapat beberapa copywriting yang sertakan di dalam ini. Antaranya ialah baju Melayu, blouse, dan macam-macam lagi. Boleh tengok kat bawah. Ni semua datang daripada tool saya iaitu Tulis Ads. Tool all-in-one … Read more