Contoh Copywriting Fashion Terbukti Menjual Untuk Inspirasi Anda

Dalam post ni saya nak kongsi pelbagai contoh copywriting fashion yang saya rasa boleh anda gunakan untuk membuat iklan. Disebabkan fashion ada banyak jenis, terdapat beberapa copywriting yang sertakan di dalam ini. Antaranya ialah baju Melayu, blouse, dan macam-macam lagi. Contoh Copywriting Baju Contoh Copywriting Baju Melayu Contoh Copywriting Baju Raya Contoh Copywriting Baju Melayu … Read more

3 Cara Naikkan Follower Tiktok Dengan Senang

Nak cara naikkan follower TikTok dengan senang? Boleh guna cara ni. Stitch video dengan orang Ambil video yang tengah viral, dan buat komen video anda tentang benda tersebut Komen JAWAPAN SALAH pada video orang Wait what? Haah. Betul. Ada satu benda menarik yang saya perasan terjadi. Ni terutama sekali dalam komuniti programmers. Contohnya macam ni: … Read more

Contoh Ayat Power Tarik Pelanggan Untuk Beli Banyak Lagi!

Contoh Ayat power Tarik Pelanggan Header

Mencari contoh ayat power tarik pelanggan terbaik yang anda boleh pakai hari ini? Di dalam blog post ini saya akan berikan beberapa contoh yang saya rasa dapat membantu anda untuk membuat ayat promosi terbaik untuk mempromosikan produk anda melalui WhatsApp ataupun Facebook. Sebelum tu, saya nak minta anda boleh subscribe channel Telegram saya. Dalam tu … Read more

Cara Buat Customer Repeat Order Yang Senang Nak Pakai!

Semua orang kalau boleh nak orang yang dah beli akan terus membeli daripada kita kan? Dalam blog post ni saya ceritakan beberapa cara yang korang boleh guna untuk naikkan sales daripada customer. Cakap terima kasih selepas pembelian DAN follow up sampai barang sampai! Benda mudah je ni. tapi ramai orang tak buat. Bila orang dah … Read more

Nak Cara Untuk Buat Pemasaran Berkesan?

Nak kembangkan bisnes dengan pemasaran berkesan? Banyak cara yang boleh dilakukan untuk promo barang yang anda jual – dari media sosial hingga ke offline. Jadi, bagaimana anda boleh membuat pemasaran yang berkesan? Dalam blog post ni, saya kongsikan beberapa tips yang boleh anda buat untuk buat pemasaran berkesan. #1 Tahu Kepada Siapa Anda Pasarkan Untuk … Read more

Cara Buat Copywriting Menarik Untuk SEMUA Platform

Susah ke nak buat copywriting menarik? Tak kira platform apa pun… Facebook… Twitter… TikTok… dan lain-lain. Dalam post ni saya rungkaikan serba sedikit mengenai cara untuk mengayat. Dengan cara yang saya tunjuk dalam ni, santai pun boleh buat ayat yang elok. Yang penting berkesan untuk menarik orang untuk jadi pelanggan. Yang pada akhirnya akan membantu … Read more

Cara Buat Customer Avatar

Nak buat customer avatar? Dalam ni saya tunjuk cara senang. Tapi sebelum tu, anda buat ni: Cuba fikir anda nak tujukan kepada siapa iklan yang anda buat tu. Siapa? Dah tahu? Hehe. Ni saya nak senangkan kerja anda. Tak payah susah-susah lagi. Dalam ni saya nak bagi anda sebagai pembaca blog ni satu hadiah. Customer … Read more

Teknik Copywriting Berkesan Yang Boleh Anda Guna Sampai Bila-bila

Sekarang ni, nak buat ayat copywriting tak boleh nak jual-jual-jual. Hardsell tu OK je, tapi kena ada seninya sendiri. Nak jual memaksa pun boleh, tapi orang akan menyampah baca… dan keberangkalian untuk membeli tu tak tinggi. Ya lah. Paksa orang. Ingat orang suka ke? (Cuba kalau orang paksa kita membeli… jadi menyirap adalah) Jadi dalam … Read more