Contoh Copywriting Produk Kurus Yang Anda Boleh Pakai

Niche kurus la niche yang paling hot dalam semua niche kan? Dalam blog post ni saya nak share satu template copywriting mudah untuk produk kurus atau weight loss. Ni satu je daripada ratusan templates yang kita ada dalam Tulis Ads. Nak lagi senang buat ayat copywriting? Klik sini untuk tengok bagaimana Tulis Ads boleh membantu … Read more

Contoh Copywriting Forex / Signal / IB

Ada pula yang minta contoh copywriting untuk jual forex atau IB. Haa.. mesti sebab untung besar kan jadi referral? Banyak betul yang tayang Lambo lepastu takde muka orang. Selain daripada IB, saya share jugak yang nak jual signal-signal ni. Ada kat bawah. (Dah alang jual-jual macam signal kaya raya, jangan lupa beli Tulis Ads ye! … Read more

Contoh Copywriting Jual Jam Tangan

Sedang menjual jam tangan dan nak cari ayat iklan untuk menjualnya? Anda datang ke blog yang betul! Dalam blog post ini, saya akan kongsikan beberapa contoh copywriting jam yang boleh membantu anda untuk membuat jualan. Specifically, produk jam tangan. (Dan, nak lagi senang buat ayat iklan? Boleh jenguk app copywriting saya iaitu Tulis Ads. Senang … Read more

Sedikit Motivasi Bila Sales Down

Rasa sakit kan kalau kita harapkan sales masuk… tapi tak masuk. Macam dah buat banyak benda, tapi tak jadi-jadi. Kenapa dah buat macam-macam tapi tak jadi-jadi? Sedangkan banyak benda dah buat. Macam-macam teori dah cuba. Ada yang kata link click. Ada yang kata pakai landing page view. Retargeting la. Main Google Ads pun sama. Cuba … Read more

Copywriting tu Susah Ke?

Jawapan pendek: tak. Copywriting tak susah. Dan di bawah ni adalah jawapan panjang saya: Copywriting itu gabungan dua perkara: sains dan seni. Biar saya terangkan apa saya maksudkan. Formula untuk tulis ayat jualan tak pernah berubah. Ia sama sahaja. A. I. D. A. Apa tu AIDA? Attention. Interest. Desire. Action. Ambil perhatian. Biar orang berminat. … Read more

Rasa Gagal?

Cuba lagi. Cuba lagi. Dan cuba lagi. Tapi jangan cuba benda yang sama je. Cuba buat benda lain jugak. Hidup bukannya jalan yang lurus. Jangan menyerah.

FAQ Tentang Tulis Ads

Apa soalan-soalan yang sering ditanyakan mengenai Tulis Ads ni? Saya letakkan di bawah ni. Q: Encik, boleh pakai phone ke? A: Boleh! Apa-apa yang ada web browser, semua boleh. Q: Kalau takde template yang saya nak, macam mana? A: Boleh request daripada saya di dalam borang yang disediakan di laman ahli. Q: Apa features latest … Read more

Nak Template Copywriting Makanan Power?

Hi, kadang-kadang rasa susah kan nak buat iklan copywriting makanan kan? Ramai pesaing. Semua nak jual makanan. Sebab orang Malaysia kuat makan. (Dengan saya sekali kuat makan). Sebab tu penting ada template copywriting makanan yang boleh bantu anda buat iklan dengan mudah. Apa ciri-ciri template copywriting yang power? Ia boleh tease pembaca untuk pembeli. Awal-awal … Read more

Cara Nak Buat Iklan Senang-Senang Menggunakan Tulis Ads

Macam-macam contoh copywriting bagi, baru nak cerita pasal Tulis Ads kan? Haha. Dalam blog post ini saya akan walkthrough mengenai Tulis Ads. Apa ciri-ciri dia. Kenapa boleh tolong usahawan untuk buat copywriting dengan lagi senang. Apa Sebenarnya Tulis Ads Ni? Tulis Ads sebenarnya ialah satu app copywriting yang all-in-one. Semua dalam satu. Dalam tu ada … Read more