20 Cara Buat Duit Di Internet

Terdapat banyak cara untuk menjana pendapatan dari rumah. Antaranya ialah melalui internet. Maksud saya buat duit dengan Internet. Di bawah ini saya kongsikan 20 cara buat duit di Internet yang boleh anda ikut. Di Internet, anda boleh membuat duit dengan: #1 Menjual produk Anda boleh menjual produk anda sendiri atau menjual produk orang. Pada awalnya … Read more

Contoh Copywriting Produk Kurus Yang Anda Boleh Pakai

Niche kurus la niche yang paling hot dalam semua niche kan? Dalam blog post ni saya nak share satu template copywriting mudah untuk produk kurus atau weight loss. Ni satu je daripada ratusan templates yang kita ada dalam Tulis Ads. Nak lagi senang buat ayat copywriting? Klik sini untuk tengok bagaimana Tulis Ads boleh membantu … Read more

Contoh Copywriting Forex / Signal / IB

Ada pula yang minta contoh copywriting untuk jual forex atau IB. Haa.. mesti sebab untung besar kan jadi referral? Banyak betul yang tayang Lambo lepastu takde muka orang. Selain daripada IB, saya share jugak yang nak jual signal-signal ni. Ada kat bawah. (Dah alang jual-jual macam signal kaya raya, jangan lupa beli Tulis Ads ye! … Read more

Contoh Copywriting Jual Jam Tangan

Sedang menjual jam tangan dan nak cari ayat iklan untuk menjualnya? Anda datang ke blog yang betul! Dalam blog post ini, saya akan kongsikan beberapa contoh copywriting jam yang boleh membantu anda untuk membuat jualan. Specifically, produk jam tangan. (Dan, nak lagi senang buat ayat iklan? Boleh jenguk app copywriting saya iaitu Tulis Ads. Senang … Read more

Sedikit Motivasi Bila Sales Down

Rasa sakit kan kalau kita harapkan sales masuk… tapi tak masuk. Macam dah buat banyak benda, tapi tak jadi-jadi. Kenapa dah buat macam-macam tapi tak jadi-jadi? Sedangkan banyak benda dah buat. Macam-macam teori dah cuba. Ada yang kata link click. Ada yang kata pakai landing page view. Retargeting la. Main Google Ads pun sama. Cuba … Read more

Copywriting tu Susah Ke?

Jawapan pendek: tak. Copywriting tak susah. Dan di bawah ni adalah jawapan panjang saya: Copywriting itu gabungan dua perkara: sains dan seni. Biar saya terangkan apa saya maksudkan. Formula untuk tulis ayat jualan tak pernah berubah. Ia sama sahaja. A. I. D. A. Apa tu AIDA? Attention. Interest. Desire. Action. Ambil perhatian. Biar orang berminat. … Read more