17 Ayat Pemula Ayat Surat Jualan

Dua hari lepas saya berkongsi 10 headline templates yang boleh anda gunakan. Hari ini, kita tengok 10 idea untuk memulakan ayat pertama anda di dalam surat jualan.

1. Bayangkan…

2. Lagi 5 minit anda akan mengetahui…

3. Di akhir mesej/surat ini anda akan mengetahui…

4. Jika anda…

5. Saya memerlukan 7 minit anda. DI dalam 7 minit ini, anda akan…

6. Adakah anda seseorang yang…

7. Ramai yang menyatakan saya tidak akan berjaya tetapi…

8. Testimonial di atas bukanlah palsu bahkan hanya salah satu daripada mereka yang…

9. Ramai orang mengalami masalah ________ dan mencari jawapan untuk __________

10. Bolehkah anda bayangkan hidup anda apabila….

11. Bayangkan sebentar….

12. Kan bagus jika….

13. Lihat sendiri….

14. Apakah yang membezakan antara…. dengan …..

15. Anda rasa mustahil untuk ____________

16. Anda mungkin tahu …..

17. Semua orang tahu ….

Nah! 17 ayat pemula ayat surat jualan! Harap-harap ia dapat membantu anda 🙂


Nak Dapatkan Tool Yang Senangkan Anda Buat Copywriting?

Tool ini telah membantu lebih daripada 1,300 usahawan untuk buat ayat copywriting yang tarik leads dan jualan. Selain daripada itu terdapat juga perpustakaan pemasaran di mana saya kongsikan kajian kes dan info-info terbaharu mengenai pengiklanan dan pemasaran. Isi je maklumat di bawah ini untuk maklumat lanjut:


Oh kadang-kadang saya ada share info mengenai marketing di Tulis Ads channel. Klik je link ni untuk join. Free. Tak payah bayar. https://t.me/tulisadsonline.

Leave a Comment