17 Ayat Pemula Ayat Surat Jualan

Dua hari lepas saya berkongsi 10 headline templates yang boleh anda gunakan. Hari ini, kita tengok 10 idea untuk memulakan ayat pertama anda di dalam surat jualan.

1. Bayangkan…

2. Lagi 5 minit anda akan mengetahui…

3. Di akhir mesej/surat ini anda akan mengetahui…

4. Jika anda…

5. Saya memerlukan 7 minit anda. DI dalam 7 minit ini, anda akan…

6. Adakah anda seseorang yang…

7. Ramai yang menyatakan saya tidak akan berjaya tetapi…

8. Testimonial di atas bukanlah palsu bahkan hanya salah satu daripada mereka yang…

9. Ramai orang mengalami masalah ________ dan mencari jawapan untuk __________

10. Bolehkah anda bayangkan hidup anda apabila….

11. Bayangkan sebentar….

12. Kan bagus jika….

13. Lihat sendiri….

14. Apakah yang membezakan antara…. dengan …..

15. Anda rasa mustahil untuk ____________

16. Anda mungkin tahu …..

17. Semua orang tahu ….

Nah! 17 ayat pemula ayat surat jualan! Harap-harap ia dapat membantu anda 🙂

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment