Apa Itu Copywriting

Ini adalah soalan yang ramai orang tanya.

Tapi jawapannya mudah.

Maksud copywriting ialah seni menulis iklan.

Di dalam blog ini, anda akan melihat pelbagai artikel ditulis yang digunakan untuk membantu anda untuk menulis ayat yang menjual. Ayat yang membina brand. Ayat yang menarik orang daripada tak kenal, kepada kenal.

Sila tengok-tengok koleksi ayat di dalam.

Tengok apa yang ada.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment