Contoh Ayat Soft Selling Power Yang Korang Boleh Guna

Tak ramai orang suka dipaksa untuk membeli. Saya semestinya tak suka. Dan of course, takkan kita memanjang nak hard sell kan? Campur-campur. Biar berseni jualan kita. Dalam blog post ni saya nak kongsi cara lembut pula. Cara soft sell untuk menjual. Anda akan dapat baca contoh ayat soft selling yang boleh digunakan dalam iklan-iklan anda. … Read more

Contoh Ayat Mencari Dropship Terbaik

Di dalam ni anda akan dapat baca sample ayat copywriting mencari dropship dari tool copywriting saya iaitu Tulis Ads. Masa ni ramai orang akan cari sumber pendapatan tambahan lain selain daripada kerja hakiki (kalau ada) dan ramai lagi yang terkesan dengan perniagaan masing-masing. Dropship adalah salah satu jalan orang berikhtiar untuk buat duit. Bukan senang … Read more

Contoh Copywriting Fashion Terbukti Menjual Untuk Inspirasi Anda

Dalam post ni saya nak kongsi pelbagai contoh copywriting fashion yang saya rasa boleh anda gunakan untuk membuat iklan. Disebabkan fashion ada banyak jenis, terdapat beberapa copywriting yang sertakan di dalam ini. Antaranya ialah baju Melayu, blouse, dan macam-macam lagi. Jadi anda boleh ambil contoh copywriting jualan baju yang saya senaraikan di bawah. Ia dalam … Read more

Template Copywriting Jual Biskut atau Cookies

Nak tahu mana nak dapatkan contoh dan template jual biskut atau cookies? Terutama sekali contoh ayat promosi biskut? Boleh tengok dalam senarai copywriting yang ada di Tulis Ads. Dalam tu ada pelbagai contoh untuk anda tengok. Ia akan memudahkan anda untuk buat copywriting ๐Ÿ˜‰ Ada pelbagai ciri-ciri yang boleh bantu anda untuk buat iklan menjual … Read more

Kursus Copywriting 101

Ada yang tanya, โ€œtuan ada buat copywriting tak?” Atau, “tuan ada kelas copywriting tak?” Tak… saya tak buat semua tu.  Saya cuma buat servis sistem development (kalau ada idea nak develop, boleh mesej saya di https://t.me/arahman001) dan jual sistem copywriting Tulis Ads ni je (https://tulisads.com)  Dah ada yang tanya-tanya tu, why not saya buat je … Read more

Cara Membuat Copywriting Santai dan Menarik

Pernahkah anda berhadapan dengan masalah ketika ingin menulis sesuatu yang menarik dan menjual, tetapi tidak tahu bagaimana caranya? Jangan risau, anda tidak bersendirian. Banyak orang yang rasa serabut ketika menulis copywriting yang santai dan menarik. Dalam ni saya nak ceritakan cara buat copywriting santai yang anda boleh ikut. Copywriting adalah seni menulis teks untuk tujuan … Read more

Nak Cara Untuk Buat Pemasaran Berkesan?

Ada banyak cara marketing berkesan yang boleh kita gunakan sekarang ni. Daripada online, sampai offline. Jadi, bagaimana anda boleh membuat pemasaran yang berkesan? Dalam blog post ni, saya kongsikan beberapa tips yang boleh anda buat untuk buat pemasaran berkesan. Saya harap dalam blog post ni anda akan tahu bagaimana untuk memasarkan perniagaan anda dengan berkesan. … Read more

3 Cara Naikkan Follower Tiktok Dengan Senang

Soalan yang selalu orang tanya… Macam mana nak naikkan follower tiktok? Yep… Ada ke cara naikkan follower TikTok dengan senang? Ya.. ada! Boleh guna cara ni. Stitch video dengan orang Ambil video yang tengah viral, dan buat komen video anda tentang benda tersebut Komen JAWAPAN SALAH pada video orang Wait what? Haah. Betul. Ada satu … Read more

Contoh Ayat Power Tarik Pelanggan Untuk Beli Banyak Lagi!

Contoh Ayat power Tarik Pelanggan Header

Mencari contoh ayat power tarik pelanggan terbaik yang anda boleh pakai hari ini? Di dalam blog post ini saya akan berikan beberapa contoh yang saya rasa dapat membantu anda untuk membuat ayat promosi terbaik untuk mempromosikan produk anda melalui WhatsApp ataupun Facebook. Sebelum tu, saya nak minta anda boleh subscribe channel Telegram saya. Dalam tu … Read more

Cara Buat Customer Repeat Order Yang Senang Nak Pakai!

Semua orang kalau boleh nak orang yang dah beli akan terus membeli daripada kita kan? Dalam blog post ni saya ceritakan beberapa cara yang korang boleh guna untuk naikkan sales daripada customer. Cakap terima kasih selepas pembelian DAN follow up sampai barang sampai! Benda mudah je ni. tapi ramai orang tak buat. Bila orang dah … Read more