Cerita Pengalaman Sebagai Penulis Iklan

Nak cerita sikit dalam blog post hari ni. Siapa sebenarnya di belakang TulisAds.com ni?Β  Nama saya, kalau tak perasan lagi, ialah Abdul Rahman. Kalau nak friend saya di Facebook, bolehlah kawan saya di https://www.facebook.com/theimplementor Saya mula buat iklan pada umur 16 tahun. Pada tahun 2006.  Masa tu saya ingat lagi ianya e-book mengenai Google AdSense. … Read more

Nah Contoh Copywriting Kosmetik Terpower!

Macam mana nak buat ayat promosi produk kecantikan? Untuk mereka yang sedang mencari contoh copywriting kosmetik, blog post ini untuk anda. Di dalam ini saya kongsikan dengan anda template copywriting kosmetik yang ada dalam Tulis Ads. Jom tengok template di bawah. Template Produk Kosmetik Abang… tolonglah dengar cakap saya… Kisah ini pasal aku dengan laki … Read more

Contoh Copywriting Tudung Yang Proven Boleh Menjual

Walaupun PKP, tudung memang hampir sentiasa laku. Ada je orang nak beli tudung untuk bergaya semasa meeting online. Nak quick and easy (cewah cakap omputeh) template copywriting untuk jual tudung? Di bawah ada sample copywriting tudung dari Tulis Ads ni. Tulis Ads ni ialah tool copywriting all-in-one pertama di Malaysia. Anda akan dapat headline generator, … Read more

Nah Contoh Copywriting Perfume Yang Convert

Macam mana nak cerita dekat orang pasal perfume? Dalam post ni saya tunjuk contoh copywriting perfume yang ada dalam Tulis Ads. Di dalam alat copywriting ni, ia ada headline generator, template2 CW dan macam-macam lagi yang boleh meroketkan πŸš€ jualan anda. Tekan je salah satu link di bawah untuk melihat sample copywriting. Contoh Copywriting Pendek … Read more

Contoh Ayat Mencari Dropship Terbaik

Di dalam ni anda akan dapat baca sample ayat copywriting mencari dropship dari tool copywriting saya iaitu Tulis Ads. Masa ni ramai orang akan cari sumber pendapatan tambahan lain selain daripada kerja hakiki (kalau ada) dan ramai lagi yang terkesan dengan perniagaan masing-masing. Dropship adalah salah satu jalan orang berikhtiar untuk buat duit. Bukan senang … Read more

Tulis Ads Update!

Banyak dah kita buat hari ni. Kita dah push update baru. Selain daripada save iklan, sekarang dah boleh jugak duplicate iklan. Jadi nak buat iklan banyak2 dah makin senang sekarang. Selain daripada tu, ada jugak kita tambah button save di luar, jadi senang nak save iklan terus instead of kena tekan preview iklan. Bila kita … Read more

Nah Ni Template Copywriting Cari Ejen

Teringin cari agent tapi kontang idea untuk buat ayat copywriting cari ejen? Nah sedikit sample ayat template copywriting cari ejen dari tool copywriting saya iaitu Tulis Ads. Cuba tengok bagaimana ia boleh membantu anda mencari lebih banyak ejen untuk bisnes anda! β€˜π—£π—¨π—”π—¦ π— π—˜π—‘π—–π—”π—₯π—œ, π—”π—žπ—›π—œπ—₯𝗑𝗬𝗔 𝗝𝗨𝗠𝗣𝗔 π—π—¨π—šπ—” π——π—˜π—‘π—šπ—”π—‘ π—Ÿπ—¨π—•π—¨π—ž {JENIS PERNIAGAAN} π—•π—˜π—₯π—žπ—¨π—”π—Ÿπ—œπ—§π—œβ€™. . πŸ’’Anda nak mulakan … Read more

Template Copywriting Jual Biskut atau Cookies

Nak tahu mana nak dapatkan contoh dan template jual biskut atau cookies? Kena tengok Tulis Ads hari ini. Ia akan memudahkan anda untuk buat copywriting πŸ˜‰ Ada pelbagai ciri-ciri yang boleh bantu anda untuk buat iklan menjual biskut dengan lebih senang. Headline generator. Template ayat ada. Macam-macam ada. Dan bila orang baca, dia teringin beli … Read more

Nak Belajar Tulis Iklan?

Nota penulisan iklan yang pernah saya buat dahulu. Semasa saya membuat artikel ini, saya sedang mendengar soundtrack game Dirt 2 dan memang sedap didengar di telinga. Di hadapan saya ialah sales letter Tips PTD. Saya sedang fikirkan cara untuk mengalahkan formula ultra-dead simple Jamal. Bila saya terfikir balik, saya mula kenal headline ala soalan ini … Read more

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box