Cara Senang Buat Ayat Promosi

Kalau nak senang lagi buat ayat promosi, boleh tengok channel Telegram percuma saya buat.

Dalam tu saya kongsikan pelbagai cara untuk naikkan prestasi iklan. Idea copywriting, dan macam-macam lagi.

Klik sini untuk pergi ke channel Telegram tu.

Dalam tu anda akan dapat ratusan template. Macam-macam produk boleh. Pelbagai niche.

Yang seronoknya, ada jaminan. Kalau tak dapat sales dan leads lagi banyak bila pakai semua ayat dalam tu, duit akan dikembalikan.

Nak lagi syok? Saya akan buat ayat baru untuk anda guna. Sampai anda dapat yang boleh buat anda senyum. Tengok link click banyak. Orang bertanya pasal produk anda banyak.

Bagi orang geram nak bagi duit pada anda.

Senang sangat nak buat ayat pakai Tulis Ads ni.

Buat ayat jualan untuk jual di Facebook, Instagram atau TikTok makin senang lepas ni.

Kalau produk yang anda jual tak ada dalam Tulis Ads? Jangan risau! Beritahu saya, dan saya akan tambah 10 template untuk anda gunakan!

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment