Pelan 2022 Tulis Ads

Apa pelan 2022 anda? Untuk Tulis Ads, ada pelbagai content yang sedang saya rancang untuk ditambah. Antara content yang ingin ditambah ialah Done For You Funnel. Dan ini adalah funnel content yang tuan puan boleh gunakan untuk pemasaran anda. Tentang funnel tersebut, ianya bukan setakat funnel sahaja, anda akan ketahui langkah demi langkah apa yang … Read more

Rasa Gagal?

Cuba lagi. Cuba lagi. Dan cuba lagi. Tapi jangan cuba benda yang sama je. Cuba buat benda lain jugak. Hidup bukannya jalan yang lurus. Jangan menyerah.

FAQ Tentang Tulis Ads

Apa soalan-soalan yang sering ditanyakan mengenai Tulis Ads ni? Saya letakkan di bawah ni. Q: Encik, boleh pakai phone ke? A: Boleh! Apa-apa yang ada web browser, semua boleh. Q: Kalau takde template yang saya nak, macam mana? A: Boleh request daripada saya di dalam borang yang disediakan di laman ahli. Q: Apa features latest … Read more

Tulis Ads Update!

Banyak dah kita buat hari ni. Kita dah push update baru. Selain daripada save iklan, sekarang dah boleh jugak duplicate iklan. Jadi nak buat iklan banyak2 dah makin senang sekarang. Selain daripada tu, ada jugak kita tambah button save di luar, jadi senang nak save iklan terus instead of kena tekan preview iklan. Bila kita … Read more