Rasa Gagal?

Cuba lagi. Cuba lagi. Dan cuba lagi. Tapi jangan cuba benda yang sama je. Cuba buat benda lain jugak. Hidup bukannya jalan yang lurus. Jangan menyerah.

FAQ Tentang Tulis Ads

Apa soalan-soalan yang sering ditanyakan mengenai Tulis Ads ni? Saya letakkan di bawah ni. Q: Encik, boleh pakai phone ke? A: Boleh! Apa-apa yang ada web browser, semua boleh. Q: Kalau takde template yang saya nak, macam mana? A: Boleh request daripada saya di dalam borang yang disediakan di laman ahli. Q: Apa features latest … Read more

Tulis Ads Update!

Banyak dah kita buat hari ni. Kita dah push update baru. Selain daripada save iklan, sekarang dah boleh jugak duplicate iklan. Jadi nak buat iklan banyak2 dah makin senang sekarang. Selain daripada tu, ada jugak kita tambah button save di luar, jadi senang nak save iklan terus instead of kena tekan preview iklan. Bila kita … Read more