Copywriting Power: Tarik Lagi Ramai Orang Untuk Jadi Pembeli

Apa yang membezakan antara pelanggan dan orang yang tak membeli produk anda? Ada satu je perbezaan mudah. Ianya ialah… mereka tidak berniat untuk membeli produk yang anda jual. (Eish rasa nak hempuk je! Memang la!) Antara sebab kenapa mereka tak berniat untuk membeli? Copywriting. Semestinya, ia bukanlah satu-satunya sebab kenapa orang tak membeli. Tapi ia … Read more

Copywriting Generator Melayu Yang Tak Ramai Tahu

Copywriting generator yang akan saya ceritakan dalam ini sebenarnya tak ramai yang tahu. Ramai orang rasa benda ni macam tak wujud… tapi sebenarnya wujud. Dramatik betul kan? Haha. Copywriting generator. Isi tempat kosong dan kemudiannya akan ada copywriting FB yang siap untuk anda gunakan. Kiranya macam software yang boleh generate fb copywriting lah. Dalam bahasa … Read more