Contoh Copywriting Produk Kurus Yang Anda Boleh Pakai

Niche kurus la niche yang paling hot dalam semua niche kan? Dalam blog post ni saya nak share satu template copywriting mudah untuk produk kurus atau weight loss. Ni satu je daripada ratusan templates yang kita ada dalam Tulis Ads. Nak lagi senang buat ayat copywriting? Klik sini untuk tengok bagaimana Tulis Ads boleh membantu … Read more

Contoh Copywriting Forex / Signal / IB

Ada pula yang minta contoh copywriting untuk jual forex atau IB. Haa.. mesti sebab untung besar kan jadi referral? Banyak betul yang tayang Lambo lepastu takde muka orang. Selain daripada IB, saya share jugak yang nak jual signal-signal ni. Ada kat bawah. (Dah alang jual-jual macam signal kaya raya, jangan lupa beli Tulis Ads ye! … Read more

Contoh Copywriting Jual Jam Tangan

Sedang menjual jam tangan dan nak cari ayat iklan untuk menjualnya? Anda datang ke blog yang betul! Dalam blog post ini, saya akan kongsikan beberapa contoh copywriting jam yang boleh membantu anda untuk membuat jualan. Specifically, produk jam tangan. (Dan, nak lagi senang buat ayat iklan? Boleh jenguk app copywriting saya iaitu Tulis Ads. Senang … Read more

Nak Template Copywriting Makanan Power?

Hi, kadang-kadang rasa susah kan nak buat iklan copywriting makanan kan? Ramai pesaing. Semua nak jual makanan. Sebab orang Malaysia kuat makan. (Dengan saya sekali kuat makan). Sebab tu penting ada template copywriting makanan yang boleh bantu anda buat iklan dengan mudah. Apa ciri-ciri template copywriting yang power? Ia boleh tease pembaca untuk pembeli. Awal-awal … Read more

Contoh Ayat Power Tarik Pelanggan Untuk Beli Semalam Lagi!

Contoh Ayat power Tarik Pelanggan Header

Mencari contoh ayat power tarik pelanggan terbaik yang anda boleh pakai hari ini? Di dalam blog post ini saya akan berikan beberapa contoh yang saya rasa dapat membantu anda untuk membuat ayat promosi terbaik untuk mempromosikan produk anda melalui WhatsApp ataupun Facebook. Sebelum saya berikan contoh untuk anda guna, saya ingin bercerita kepada anda struktur … Read more

Nah Contoh Copywriting Kosmetik Terpower!

Macam mana nak buat ayat promosi produk kecantikan? Untuk mereka yang sedang mencari contoh copywriting kosmetik, blog post ini untuk anda. Di dalam ini saya kongsikan dengan anda template copywriting kosmetik yang boleh anda copy, adjust dan paste ikut kesesuaian produk anda. Template ini hanya salah satu daripada ratusan template copywriting ada dalam Tulis Ads. … Read more

Contoh Copywriting Tudung Yang Proven Boleh Menjual

Walaupun PKP, tudung memang hampir sentiasa laku. Ada je orang nak beli tudung untuk bergaya semasa meeting online. Nak quick and easy (cewah cakap omputeh) template copywriting untuk jual tudung? Cuba guna contoh copywriting tudung yang saya ambil dari Tulis Ads ni. Tulis Ads ni ialah tool copywriting all-in-one pertama di Malaysia. Anda akan dapat … Read more

Contoh Ayat Soft Selling Power Yang Korang Boleh Guna

Takkan memanjang nak hard sell kan? Dalam blog post ni saya nak kongsi cara lembut pula. Anda akan dapat baca contoh ayat soft selling yang boleh digunakan dalam iklan-iklan anda. Contoh-contoh yang saya nak berikan ini sesuai untuk menjual macam-macam jenis produk seperti coklat, produk kecantikan, makanan, chocojar, kerepek, kek dan lain-lain lagi! Kalau jual … Read more

Nah Contoh Copywriting Terbaik Untuk Lebih Banyak Sales!

Nak tengok beberapa contoh yang boleh untuk membantu anda membuat sales? Anda datang ke tempat yang betul. Di dalam blog post ini, saya akan memberi anda beberapa contoh copywriting terbaik yang boleh memberi inspirasi kepada anda untuk membuat lebih banyak jualan. Jangan tiru bulat-bulat contoh-contoh ni. Ubah suai ikut produk yang anda jual tu. Kalau … Read more