Koleksi Copywriting Makanan Yang Anda Boleh Tiru dan Ambil

Siapa lagi yang nak koleksi copywriting makanan? Yang nak jual online makanan dia. Dalam post ni anda boleh melihat beberapa sample template copywriting makanan yang ada dalam Tulis Ads. Lihat sendiri koleksi copywriting makanan yang boleh anda tengok dalam ni. Tak kira apa jenis produk makanan pun boleh. Makanan ringan ke, frozen ke. Contoh copywriting … Read more

Contoh Copywriting Fashion Terbukti Menjual Untuk Inspirasi Anda

Dalam post ni saya nak kongsi pelbagai contoh copywriting fashion yang saya rasa boleh anda gunakan untuk membuat iklan. Disebabkan fashion ada banyak jenis, terdapat beberapa copywriting yang sertakan di dalam ini. Antaranya ialah baju Melayu, blouse, dan macam-macam lagi. Contoh Copywriting Baju Contoh Copywriting Baju Melayu Contoh Copywriting Baju Raya Contoh Copywriting Baju Melayu … Read more

Contoh Copywriting Cadar

SAMPAI BILA NAK GUNA CADAR LAMA? CADAR LUSUH? BILA DAH PAKAI LAMA, MULALAH CADAR JADI BERBULU, WARNA PON DAH TAK MENARIK. Akak-akak dah boleh buang cadar yang lusuh tu dan gantikan dengan yang baru dari {NAMA BRAND}. Cadar ini sangat menarik untuk sesiapa yang sukakan moden stail. Dengan corak yang minimal tetapi warna menarik akan … Read more

Contoh Copywriting Insurans dan Takaful

Kalau nak jual insurans, boleh pakai ni. Nak jual takaful pun takde masalah. Boleh pakai ni. Ni boleh dikatakan salah satu ayat power takaful yang boleh anda gunakan. SEMUA JAUHKAN DIRI BILA CAKAP PASAL INSURANS Ini pengalaman saya sendiri. Sebelum ni saya suka sangat dengar cakap orang. Semuanya pasal benda yang buruk tentang insurans. Saya … Read more

Contoh Ayat Promosi Essential Oil

Jual essential oil seperti Young Living? Di bawah ini contoh yang boleh anda gunakan. DUA KAWAN YANG BERBORAK MENGENAI ESSENTIAL OILS Pada satu hari yang indah beberapa bulan lepas, terdapat dua orang kawan {Farah} dan {Sarah}. Mereka suka membuat home deco di rumah. Mereka suka berkongsi dengan satu sama lain apa yang mereka buat. {Farah} … Read more

Contoh Ayat Promosi Baju Budak

Ni merupakan ayat promosi yang boleh anda guna untuk mempromosikan baju budak. Nak cari baju basahan anak2 pakai kat rumah? Anak2 lebih selesa berbaju lengan pendek yg sesuai untuk bermain? Tapi tengah total lockdown la pulak Nak cari baju basahan utk anak2 dah tak boleh ke mall dah.. Oh jangan lupa follow channel Telegram saya … Read more

Contoh Ayat Promosi Baju

“Weh gila berbunga baju ni!”  Ramai orang cakap baju ni “lain macam”. Tapi kain dia pun lain macam jugak. Dia 85% cotton dan lagi 15% adalah bahan misteri. Hehe. Walaupun berbunga-bunga di pakai, tapi tetap selesa. Hati pun berbunga bila pakai! Nak tahu kenapa baju berbunga-bunga lelak ni tetap ramai orang suka? Klik ‘Learn More’ … Read more

Koleksi Copywriting Dari Tulis Ads

Kan senang kalau ada template copywriting yang kita boleh refer? Tapi, ianya tak lengkap tanpa melanggan channel Telegram Tulis Ads. Anda akan dapat pelbagai info dan tips copywriting yang boleh bantu anda untuk buat lebih banyak sales. Klik je link di bawah ni untuk maklumat lanjut: https://t.me/tulisadsonline Jangan lupa bookmark website ni untuk dapat lebih … Read more