Contoh Ayat Soft Selling Power Yang Korang Boleh Guna

Tak ramai orang suka dipaksa untuk membeli. Saya semestinya tak suka. Dan of course, takkan kita memanjang nak hard sell kan? Campur-campur. Biar berseni jualan kita. Dalam blog post ni saya nak kongsi cara lembut pula. Cara soft sell untuk menjual. Anda akan dapat baca contoh ayat soft selling yang boleh digunakan dalam iklan-iklan anda. … Read more

Contoh Ayat Mencari Dropship Terbaik

Di dalam ni anda akan dapat baca sample ayat copywriting mencari dropship dari tool copywriting saya iaitu Tulis Ads. Masa ni ramai orang akan cari sumber pendapatan tambahan lain selain daripada kerja hakiki (kalau ada) dan ramai lagi yang terkesan dengan perniagaan masing-masing. Dropship adalah salah satu jalan orang berikhtiar untuk buat duit. Bukan senang … Read more

Contoh Copywriting Fashion Terbukti Menjual Untuk Inspirasi Anda

Dalam post ni saya nak kongsi pelbagai contoh copywriting fashion yang saya rasa boleh anda gunakan untuk membuat iklan. Disebabkan fashion ada banyak jenis, terdapat beberapa copywriting yang sertakan di dalam ini. Antaranya ialah baju Melayu, blouse, dan macam-macam lagi. Jadi anda boleh ambil contoh copywriting jualan baju yang saya senaraikan di bawah. Ia dalam … Read more

Template Copywriting Jual Biskut atau Cookies

Nak tahu mana nak dapatkan contoh dan template jual biskut atau cookies? Terutama sekali contoh ayat promosi biskut? Boleh tengok dalam senarai copywriting yang ada di Tulis Ads. Dalam tu ada pelbagai contoh untuk anda tengok. Ia akan memudahkan anda untuk buat copywriting 😉 Ada pelbagai ciri-ciri yang boleh bantu anda untuk buat iklan menjual … Read more

Contoh Ayat Power Tarik Pelanggan Untuk Beli Banyak Lagi!

Contoh Ayat power Tarik Pelanggan Header

Mencari contoh ayat power tarik pelanggan terbaik yang anda boleh pakai hari ini? Di dalam blog post ini saya akan berikan beberapa contoh yang saya rasa dapat membantu anda untuk membuat ayat promosi terbaik untuk mempromosikan produk anda melalui WhatsApp ataupun Facebook. Sebelum tu, saya nak minta anda boleh subscribe channel Telegram saya. Dalam tu … Read more

Koleksi Copywriting Makanan Yang Anda Boleh Tiru dan Ambil

Siapa lagi yang nak koleksi copywriting makanan? Yang nak jual online makanan dia. Dalam post ni anda boleh melihat beberapa sample template copywriting makanan yang ada dalam Tulis Ads. Lihat sendiri koleksi copywriting makanan yang boleh anda tengok dalam ni. Tak kira apa jenis produk makanan pun boleh. Makanan ringan ke, frozen ke. Seronok kan … Read more

Contoh Copywriting Cadar

SAMPAI BILA NAK GUNA CADAR LAMA? CADAR LUSUH? BILA DAH PAKAI LAMA, MULALAH CADAR JADI BERBULU, WARNA PON DAH TAK MENARIK. Akak-akak dah boleh buang cadar yang lusuh tu dan gantikan dengan yang baru dari {NAMA BRAND}. Cadar ini sangat menarik untuk sesiapa yang sukakan moden stail. Dengan corak yang minimal tetapi warna menarik akan … Read more

Contoh Copywriting Insurans dan Takaful

Kalau nak jual insurans, boleh pakai ni. Nak jual takaful pun takde masalah. Boleh pakai ni. Ni boleh dikatakan salah satu ayat power takaful yang boleh anda gunakan. SEMUA JAUHKAN DIRI BILA CAKAP PASAL INSURANS Ini pengalaman saya sendiri. Sebelum ni saya suka sangat dengar cakap orang. Semuanya pasal benda yang buruk tentang insurans. Saya … Read more

Contoh Ayat Promosi Essential Oil

Jual essential oil seperti Young Living? Di bawah ini contoh yang boleh anda gunakan. DUA KAWAN YANG BERBORAK MENGENAI ESSENTIAL OILS Pada satu hari yang indah beberapa bulan lepas, terdapat dua orang kawan {Farah} dan {Sarah}. Mereka suka membuat home deco di rumah. Mereka suka berkongsi dengan satu sama lain apa yang mereka buat. {Farah} … Read more