Cara Nak Setel Masalah Walaupun Tengah Serabut

Kadang-kadang kita sangkut dengan macam-macam masalah… … tak tahu fikir pucuk pangkal dia. Cuba conteng. “Amende pulak mamat ni suruh conteng” Serius. Cuba je. Luahkan dekat atas kertas. Tulis ke. Conteng ke. Ikut lah. Luahkan atas kertas. “Tak tahu nak tulis apa. Dah ikut apa brother Tulis Ads tu punya suggestion pun tak tahu lagi. … Read more

Sales Teruk Harini?

“Terciduk la harini”. It’s okay. Asam garam kehidupan berbisnes je. Buat ads baru. Test. Tengok hasilnya. Repeat. Takde magic. Hanya proses. You can do this.

Cara Nak Pastikan Kempen Kita Buat tak Sia-sia

Sebagai marketers, macam mana nak pastikan kempen kita buat ni tak sia-sia? Macam mana nak pastikan harapan bukan hanya harapan? Cuba check. Fikir layer by layer. Pecahkan. Nak lagi detail pun takpe. Bila dah pecahkan macam ni, kita tahu di mana kita sangkut. Click tinggi tapi link click rendah? Maksudnya ayat / imej / video … Read more

Nak Cara Untuk Buat Pemasaran Berkesan?

Ada banyak cara marketing berkesan yang boleh kita gunakan sekarang ni. Daripada online, sampai offline. Jadi, bagaimana anda boleh membuat pemasaran yang berkesan? Dalam blog post ni, saya kongsikan beberapa tips yang boleh anda buat untuk buat pemasaran berkesan. Saya harap dalam blog post ni anda akan tahu bagaimana untuk memasarkan perniagaan anda dengan berkesan. … Read more

3 Cara Naikkan Follower Tiktok Dengan Senang

Soalan yang selalu orang tanya… Macam mana nak naikkan follower tiktok? Yep… Ada ke cara naikkan follower TikTok dengan senang? Ya.. ada! Boleh guna cara ni. Stitch video dengan orang Ambil video yang tengah viral, dan buat komen video anda tentang benda tersebut Komen JAWAPAN SALAH pada video orang Wait what? Haah. Betul. Ada satu … Read more