Contoh Ayat Promosi Baju Budak

Ni merupakan ayat promosi yang boleh anda guna untuk mempromosikan baju budak.

Nak cari baju basahan anak2 pakai kat rumah?


Anak2 lebih selesa berbaju lengan pendek yg sesuai untuk bermain?


Tapi tengah total lockdown la pulak


Nak cari baju basahan utk anak2 dah tak boleh ke mall dah..

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Oh jangan lupa follow channel Telegram saya di mana saya share pelbagai tips copywriting!

https://t.me/tulisadsonline

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.