Contoh Ayat Promosi Baju Budak

Ni merupakan ayat promosi yang boleh anda guna untuk mempromosikan baju budak.

Nak cari baju basahan anak2 pakai kat rumah?


Anak2 lebih selesa berbaju lengan pendek yg sesuai untuk bermain?


Tapi tengah total lockdown la pulak


Nak cari baju basahan utk anak2 dah tak boleh ke mall dah..

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Oh jangan lupa follow channel Telegram saya di mana saya share pelbagai tips copywriting!

https://t.me/tulisadsonline

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box