Contoh Ayat Promosi Baju Kerja (Wanita)

KALI NI MESTI BELI

Kenapa kena beli? Setiap kali nak bersiap keluar atau pergi kerja mesti tak lepas akan rasa pening nak pakai baju apa dengan ada Tshirt Muslimah ni dah tak pening sebab senang match, lepas tu pakai dengan apa pun nampak cantik

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Leave a Comment

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box