Contoh Ayat Promosi Baju

“Weh gila berbunga baju ni!” 

Ramai orang cakap baju ni “lain macam”. Tapi kain dia pun lain macam jugak.

Dia 85% cotton dan lagi 15% adalah bahan misteri. Hehe. Walaupun berbunga-bunga di pakai, tapi tetap selesa. Hati pun berbunga bila pakai!

Nak tahu kenapa baju berbunga-bunga lelak ni tetap ramai orang suka? Klik ‘Learn More’ di bawah untuk pergi ke web

(Atau guna ayat di bawah ni) 

Nak tahu kenapa baju berbunga-bunga lelak ni tetap ramai orang suka? Tekan link di bawah untuk tahu dengan lebih lanjut.

{LINK}

Pendek je kan contoh ayat promosi baju ni?

Yang ni saya bergantung kepada gambar itu untuk menjual. Ini pentingnya gambar yang nampak estetiknya. Gambar kena lawa.

Kalau tak, orang takkan menghargai feel premium baju tu.

Nak pelbagai tips untuk naikkan sales? Boleh join Telegram channel saya ye! Klik je link ni untuk subscribe percuma: https://t.me/tulisadsonline

Leave a Comment