Contoh Ayat Promosi Makanan

Ni contoh ayat promosi makanan ketiga pulak ye:

Dah berapa bulan ni kena duk kat rumah je, kekadang terfikir, lama jugak kita tak pekena menu raja sehari kan? macam dah lupa rasa dia …

kalau scrol je makanan nak order online, memang banyak pilihan, tapi itu lah….

kan best kalau …

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Leave a Comment

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box