Contoh Copywriting Baja

Kalau nak baja yang ada cukup nitrogen, magnesium, dan pelbagai makronutrien yang diperlukan pokok, cik kena tengok {NAMA BAJA} sekarang.

Mana tak nya, cuba tengok apa manfaat2 baja ni:

1. Bantu proses buat makanan pokok (fotosintesis)

2. Bantu dalam membentuk akar. Ini penting: bayangkan kalau pokok anda tak cukup kalsium, hujung dan tepi daun akan nampak macam hangus keperangan.

Kalsium bukan je manusia perlu ada, pokok pun kena ada.

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box