Contoh Copywriting Baja

Kalau nak baja yang ada cukup nitrogen, magnesium, dan pelbagai makronutrien yang diperlukan pokok, cik kena tengok {NAMA BAJA} sekarang.

Mana tak nya, cuba tengok apa manfaat2 baja ni:

1. Bantu proses buat makanan pokok (fotosintesis)

2. Bantu dalam membentuk akar. Ini penting: bayangkan kalau pokok anda tak cukup kalsium, hujung dan tepi daun akan nampak macam hangus keperangan.

Kalsium bukan je manusia perlu ada, pokok pun kena ada.

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.