Contoh Copywriting Baja

[𝐊𝐡𝐚𝐬 𝐩𝐞𝐤𝐞𝐛𝐮𝐧 𝐬𝐚𝐰𝐢𝐭] Tandan sawit kecil, ringan… Buah lerai kecil… Anda alami masalah tersebut.. Modalkan baja setiap bulan hasil tetap tidak tak berubah.

.

“Sini bang nak cerita, sekarang ni harga sawit purata di semenanjung dah dekat RM800 kurang lebih kan… Boleh semak dekat tempat tuan masing-masing. Bila kita lihat hasil tanaman sawit tuan-tuan pulak… purata kurang 1 tan/ekar. Rasa RUGI sangat-sangat!!!”

.

Time harga tengah cantik…

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment