Contoh Copywriting Baja

[𝐊𝐡𝐚𝐬 𝐩𝐞𝐤𝐞𝐛𝐮𝐧 𝐬𝐚𝐰𝐢𝐭] Tandan sawit kecil, ringan… Buah lerai kecil… Anda alami masalah tersebut.. Modalkan baja setiap bulan hasil tetap tidak tak berubah.

.

“Sini bang nak cerita, sekarang ni harga sawit purata di semenanjung dah dekat RM800 kurang lebih kan… Boleh semak dekat tempat tuan masing-masing. Bila kita lihat hasil tanaman sawit tuan-tuan pulak… purata kurang 1 tan/ekar. Rasa RUGI sangat-sangat!!!”

.

Time harga tengah cantik…

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Leave a Comment

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box