Contoh Copywriting Baju Melayu 2

BAJU MELAYU APA BRO CARI?

Puasa tinggal berapa hari je lagi.  

Baju melayu tak ada lagi.

Sempena raya ni, {nama brand} ada mengeluarkan {5} warna untuk bro bro sekalian tengok.

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box