Contoh Copywriting Baju Raya

BILA MEMBER SALAH BELI BAJU RAYA

“Brooo salah beli baju lah sob2.

Kau tengok perut aku! 

Aduh terjojol keluar macam takoyaki doraemon makan tu!”

Kata {Man} pada kawan dia. {Ali} tergelak tengok {Man}.

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!



Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box