Contoh Copywriting Cadar

SAMPAI BILA NAK GUNA CADAR LAMA? CADAR LUSUH? BILA DAH PAKAI LAMA, MULALAH CADAR JADI BERBULU, WARNA PON DAH TAK MENARIK.

Akak-akak dah boleh buang cadar yang lusuh tu dan gantikan dengan yang baru dari {NAMA BRAND}.

Cadar ini sangat menarik untuk sesiapa yang sukakan moden stail. Dengan corak yang minimal tetapi warna menarik akan menaikkan lagi vibe bilik anda dan menambahkan seri.

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box