Contoh Copywriting Cadar

SAMPAI BILA NAK GUNA CADAR LAMA? CADAR LUSUH? BILA DAH PAKAI LAMA, MULALAH CADAR JADI BERBULU, WARNA PON DAH TAK MENARIK.

Akak-akak dah boleh buang cadar yang lusuh tu dan gantikan dengan yang baru dari {NAMA BRAND}.

Cadar ini sangat menarik untuk sesiapa yang sukakan moden stail. Dengan corak yang minimal tetapi warna menarik akan menaikkan lagi vibe bilik anda dan menambahkan seri.

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.