Contoh Copywriting Jual Jam Tangan

Sedang menjual jam tangan dan nak cari ayat iklan untuk menjualnya?

Anda datang ke blog yang betul!

Dalam blog post ini, saya akan kongsikan beberapa contoh copywriting jam yang boleh membantu anda untuk membuat jualan.

Specifically, produk jam tangan.

(Dan, nak lagi senang buat ayat iklan? Boleh jenguk app copywriting saya iaitu Tulis Ads.

Senang sangat anda nak buat iklan lepasni.)

OK cukup iklan, jom kita mulakan.

Contoh Jual Jam #1

“Dah masuk waktu solat ke belum?”
.
“Rasanya dah masuk waktu tapi tak dengar pulak azan tadi?”.
.
Tengok jam rasanya dah masuk waktu tapi was-was pulak. Dah habis semua orang ditanya nak konfemkan betul ke dah masuk waktu solat ni
.
Padahal dah ada apps waktu solat kadang tu tak berbunyi sebabkan tak der internet jadi waktunya tak tepat.
.
Tak sangka jumpa jam {nama jam} ni sebab dia ada fungsi yang sangat berguna seperti #arahkiblat dan #waktusolat
dan lebih penting lagi tak perlukan internet pon
.
Lebih {jumlah pengguna} pengguna {nama jam} berpuas hati dan teruja dengan fungsi hebat serta unik dan reka bentuk yang sangat cantik ni
.
– Setiap kali masuk waktu solat, bunyi alarm
– Autoupdate setiap hari. Eh, tak perlu ubah pon!
– Mudah digunakan semua peringkat umur
– Waktu solat seluruh dunia. New York? London? Kashmir? Perth? KOKDIANG? semua ada! Tak percaya? Cuba tengok skrin jam! Waktu di bawah itu adalah Waktu Solat!
– Boleh #SETNAMA sekali dalam jam nampak lebih special
.
Tekan link kat bawah ni untuk dapatkan #SPECIAL PROMO dari kami sekarang.

{link}

Contoh #2: Menjual Semata-mata

Dapatkan {diskaun} untuk jam tangan {senarai brand jam tangan}, jenama yang paling hot selling dan kegemaran anda.

Boleh beli belah di kedai online kami di {link ke kedai online}

Dan kami nak beritahu yang ada penghantaran percuma ke seluruh Malaysia untuk pembelian {RM180} ke atas!

Klik link di bawah untuk maklumat

{link ke website}

Jangan lupa untuk tengok lagi ratusan templates yang ada di Tulis Ads ye! 😉

Klik sini untuk baca testimoni pengguna.


Nak Dapatkan Tool Yang Senangkan Anda Buat Copywriting?

Tool ini telah membantu lebih daripada 1,300 usahawan untuk buat ayat copywriting yang tarik leads dan jualan. Selain daripada itu terdapat juga perpustakaan pemasaran di mana saya kongsikan kajian kes dan info-info terbaharu mengenai pengiklanan dan pemasaran. Isi je maklumat di bawah ini untuk maklumat lanjut:


Oh kadang-kadang saya ada share info mengenai marketing di Tulis Ads channel. Klik je link ni untuk join. Free. Tak payah bayar. https://t.me/tulisadsonline.

Leave a Comment