Contoh Copywriting Kambing Perap #2

FUHHH…. TERBAIK, PADU LA KAMBING PERAP HJ DIN NI….. DAH LA PADU, MURAH PULAK TU…..

Salam hampa semua….ni kami nak cerita sikit dekat hampa ni … kami ada juai Kambing Perap Hj Din…

Sebelum kita pm, jom kita baca sat…

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Leave a Comment

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box