Contoh Copywriting Kambing Perap

PAKEJ PERCUTIAN KAMPUNG KAMBING

PKP lama sangat? Tak dapat keluar bercuti? Naaa kami bagi korang Pakej Percutian Kampung Kambing (PPKK). Ini bukan cobaan, ini betul-betul! PPKK akan bermula pada 22 Julai 2021.

Dengan hanya RM49.90, anda akan merasakan keenakan;
-Nasi Kukus Kambing Bakar (2pax)
-Kambing Crispy Double with Fries
-Iced Lemon Tea (2pax)
-Dihidangkan bersama sambal belacan, kuah kari, kobis & timun

Available untuk online order, houseofkambing.beepit.com atau drive-trhu, whatsapp wa.me/60123456789

[PROMOSI TAMAT PADA 8.8.2021]

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment