Contoh Copywriting Kopi

Hi, dalam post ni saya ingin kongsikan pada anda contoh copywriting kopi.

Cuba tengok contoh yang saya berikan ni. Apa elemen yang ada.

Sejak Amalkan Kopi Jintan Hitam Ni Baddan Sentiasa Bertenaga Yang Bestnya Tak perlu risau gula dalam darrah tinggi

Hampir 99% pengguna serasi dan repeat order bila

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Nak lagi banyak info tentang copywriting dan tulis ayat yang menjual? Subscribe channel Telegram saya. Percuma. Klik je link dekat bawah ni untuk tengok channel tersebut:

https://t.me/tulisadsonline

P.S Nak lagi senang buat ayat yang menjual? Boleh pakai tool copywriting saya. RM29 je. Klik sini untuk pergi baca feedback pengguna.

Leave a Comment

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box