Contoh Copywriting Kopi

Hi, dalam post ni saya ingin kongsikan pada anda contoh copywriting kopi.

Cuba tengok contoh yang saya berikan ni. Apa elemen yang ada.

Sejak Amalkan Kopi Jintan Hitam Ni Baddan Sentiasa Bertenaga Yang Bestnya Tak perlu risau gula dalam darrah tinggi

Hampir 99% pengguna serasi dan repeat order bila

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Nak lagi banyak info tentang copywriting dan tulis ayat yang menjual? Subscribe channel Telegram saya. Percuma. Klik je link dekat bawah ni untuk tengok channel tersebut:

https://t.me/tulisadsonline

P.S Nak lagi senang buat ayat yang menjual? Boleh pakai tool copywriting saya. RM29 je. Klik sini untuk pergi baca feedback pengguna.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment