Contoh Copywriting Insurans dan Takaful

Kalau nak jual insurans, boleh pakai ni.

Nak jual takaful pun takde masalah. Boleh pakai ni. Ni boleh dikatakan salah satu ayat power takaful yang boleh anda gunakan.

SEMUA JAUHKAN DIRI BILA CAKAP PASAL INSURANS

Ini pengalaman saya sendiri. Sebelum ni saya suka sangat dengar cakap orang. Semuanya pasal benda yang buruk

tentang insurans.

Saya pun percaya je.  

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

—–

Dapatkan pelbagai strategi copywriting yang anda boleh gunakan untuk promote takaful anda di Telegram channel Tulis Ads. Percuma!

https://t.me/tulisadsonline

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.