Contoh Copywriting Insurans dan Takaful

Kalau nak jual insurans, boleh pakai ni.

Nak jual takaful pun takde masalah. Boleh pakai ni. Ni boleh dikatakan salah satu ayat power takaful yang boleh anda gunakan.

SEMUA JAUHKAN DIRI BILA CAKAP PASAL INSURANS

Ini pengalaman saya sendiri. Sebelum ni saya suka sangat dengar cakap orang. Semuanya pasal benda yang buruk

tentang insurans.

Saya pun percaya je.  

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

—–

Dapatkan pelbagai strategi copywriting yang anda boleh gunakan untuk promote takaful anda di Telegram channel Tulis Ads. Percuma!

https://t.me/tulisadsonline

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box