Contoh Copywriting Tudung Proven #2

Template #2

NAK BERSANTAI DENGAN TEMAN-TEMAN, TAPI NAK STAIL TUDUNG PUN MASIH TAK MAHIR.

===

Ya, ini adalah antara masalah kaum hawa yang nak kelihatan anggun berseri bila keluar bersama kawan-kawan, tapi pemakaian tudung tak kena dengan gaya. Adakala tudung susah nak dibentuk, tak terletak dan mudah kusut.

Kini tidak lagi dengan…

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box