Ini Contoh Copywriting Untuk Dropship

Harini nampaknya dah PKP dah Malaysia ni.

Masa ni ramai orang akan cari sumber pendapatan tambahan lain selain daripada kerja hakiki (kalau ada) dan ramai lagi yang terkesan dengan perniagaan masing-masing.

Itulah.

Tapi takpe, dalam blog post ni saya nak share contoh copywriting untuk dropship. Ini macam biasa, contoh daripada perpustakaan template Tulis Ads.

Jom kita start.

😻😻😻 Tiru Cara Saya Dan Dapatkan Lebih Daripada {10} Parcel Sehari Dengan Margin {40}%  😻😻😻

Ini masalah yang orang jadi agent kena hadap: jadi agent, beli produk beribu, tapi lepas dah bayar itu ini, support ala kadar.

Kadang-kadang reply pun tak.

Kita yang terkial-kial nak kena buat marketing trial and error, handle support orang duduk bawah kita (kalau buka dropship) dan macam-macam lagi perkara renyah yang kalau boleh HQ tolong.

Saya sendiri pun pernah alaminya. 

Sekarang, lepas dah zaman saya jadi buat dropship untuk {nama brand}, saya tak nak buat benda yang sama kepada dropship saya sendiri.

HQ akan:

+ tolong marketing
+ tolong customer support
+ bagi bundle offer untuk anda LAJU SALES

Anda hanya fokus pada jualan je! Ye… JUAL JE.

Sebenarnya banyak lagi saya nak cerita ni… apa peluang yang program {NAMA PROGRAM} boleh tawarkan.

Tapi tu kita cerita dalam wasap supaya anda tahu in detail apa yang saya akan tawarkan kepada dropship.

Nak tahu dengan lebih lanjut?

Hubungi saya di {NOMBOR FON} atau 

>>> {link wasap}

Jumpa nanti!

Leave a Comment