Ini Dia Contoh Copywriting Korset

Hi,

Ada jual korset? Dalam blog post ni saya kongsikan template copywriting yang anda boleh guna untuk menjual korset.

Eh ada customer repeat order {NAMA KORSET} 

Dulu besar… sekarang kecik.

Dia kata turun {12Kg} berat badan bila pakai korset dengan slimming lotion yang kita akan bagi. 

Kawan-kawan puji nampak kurus bila tengah pakai (diorang tak tau pun hehe).

Nampak perubahan ketara betul dekat bentuk badan.

Berapa harganya? Harganya mampu milik. RM{150}.

Dan untuk {30}  orang pelanggan, kita bagi hadiah istimewa losyen yang boleh dipakai semasa pakai korset ni.

Ha nak tahu lebih lanjut? Tekan je link {wasap / url website} kat bawah ni untuk maklumat lanjut.

{link wasap / web }

Dan yang penting… jangan culas bila nak result! Pakai hari-hari… insyaAllah boleh jadi. Klik link wasap di atas ye! 🙂

Nak Lagi Banyak Template Copywriting?

Tak cukup satu?

Nak cara lagi senang untuk buat ayat iklan yang boleh tarik ramai pelanggan?

Pergi je ke website saya Tulis Ads dan tengok bagaimana tool buat iklan saya boleh bantu anda untuk buat iklan yang lebih banyak dan lebih menguntungkan dengan lebih senang.

Leave a Comment