Copywriting Generator Melayu Yang Tak Ramai Tahu

Copywriting generator yang akan saya ceritakan dalam ini sebenarnya tak ramai yang tahu.

Ramai orang rasa benda ni macam tak wujud… tapi sebenarnya wujud.

Dramatik betul kan? Haha.

Copywriting generator. Isi tempat kosong dan kemudiannya akan ada copywriting FB yang siap untuk anda gunakan.

Kiranya macam software yang boleh generate fb copywriting lah.

Dalam bahasa Melayu.

Tool Tulis Ads yang saya buat ni lain sikit. Saya sediakan template. Macam-macam produk ada.

Sekarang ni dah ada lebih 250 template. Ada headline, ada social media posting, ada ayat (ikut kategori: macam pemula ayat, penyambung, dan lain-lain. Kiranya nak bina ayat pun boleh.

Demo Tulis Ads. Sekarang dah ada fungsi delete juga kalau tak nak pakai ayat iklan yang dah buat tu.

Nak cakap dia 100% AI copywriting generator memang jauh sama sekali. Dia tak ada otak.

Tapi template copywriting dalam tu dibuat oleh penulis iklan yang akan memudahkan anda buat kerja lagi.

Hanya tukar je info di tempat-tempat yang perlu… dan anda boleh menggoreng ayat dengan senangnya.

Apabila anda menjadi pelanggan, anda juga boleh lihat sebahagian kempen yang saya buat. Ini bermakna, selain daripada dapat template copywriting, anda juga akan dapat info bagaimana orang lain run iklan mereka.

Pendek cerita, walaupun Tulis Ads bukan copywriting generator, tapi ianya adalah copywriting tool yang boleh membantu anda untuk membuat ayat yang mampu menarik orang yang tak kenal anda kepada pembeli produk anda.

Habis tu kalau bukan generator… Tulis Ads ni bot ke?

Ha. Bagus soalan tu. Bot tu macam robot lah kan?

Tak juga. Software copywriting saya buat ni bukan robot. Ia ibarat pembantu pengeluar kreativiti anda.

Otak beku boleh jadi laju bila ada macam-macam inspirasi dalam ni. Tengok je betapa senangnya nak pakai Tulis Ads dekat atas tu.

Anda boleh tengok dengan lebih lanjut mengenai Tulis Ads di dalam blog post ini.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.