Cuba Guna Template Copywriting Insurans Ni

Hi,

Hari ini saya nak share satu template copywriting untuk jual insurans. Template ini saya ambil dari tool buat iklan saya iaitu Tulis Ads. Template ini hanyalah satu je daripada ratusan template yang anda boleh akses di dalam tool ini.

SEMUA JAUHKAN DIRI BILA CAKAP PASAL INSURANS

Ini pengalaman saya sendiri. Sebelum ni saya suka sangat dengar cakap orang. Semuanya pasal benda yang buruk

tentang insurans.

Saya pun percaya je.  

Tapi saya tak fikir. Mungkin mereka tu salah pilih ejen. Itu pasal mereka rasa benda ni sampah.  

Serius dulu ingat insurans ni tak penting tapi sebenarnya terlampau rugi kalau tak apply.

Rasa Menyesal Bila Fikir Balik 🙁

Nasib baik juga dapat kesedaran awal.  

Tak ada la bila benda buruk jadi, baru nak terhegeh-hegeh.

Banyak juga saya belajar pasal insurans. Paling best bila dapat tau manfaat yang dapat disebarkan.

1- {Manfaat A}

2- {Manfaat B}

3- {Manfaat C}

Itulah, ramai yang masih belum buka mata kalau bab insurans ni. Paling best insurans dari {nama insurans} ada tawarkan

pakej yang best.

Bagitau je apa masalah dan confirm saya akan tunjukkan pakej paling sesuai

Sejak dah jadi ejen {nama insurans} ni baru la saya belajar banyak benda dan kepentingan bila apply insurans.

Fuh! Betul-betul rasa lega dan jadi bersemangat nak sebar kat orang lain.

Rugi kalau tak apply sekarang sebab insurans {nama insurans} tengah adakan tawaran best untuk pakej yang sedia ada.

1-{Tawaran A}

2-{Tawaran B}

Jujur cakap, kalau nak tau lebih pasal insurans memang kena jumpa depan-depan.

Mana tau boleh lembut hati bila tengok muka saya yang comel ni?  

Haha gurau2.

Hanya yang serious nak tau pasal insurans je {nama insurans} boleh terus hubungi saya di {no tel}

Sebab sehari saya hanya sempat untuk jumpa {4} orang je. Masa PKP ni lagi la kurang. Kita tengok macam mana. Borak online ke macam mana.

Tak pun, klik link ini: {link wasap} dengan segera.

Cuba olah dan guna untuk copywriting anda. Sebenarnya template copywriting ada banyak lagi di dalam tool saya. Kita letak headline generator, template copywriting seperti di atas dan lain-lain lagi untuk bantu usahawan untuk buat lagi banyak sales.

Pergi je ke Tulis Ads dan lihat macam mana ia boleh bantu anda buat lebih banyak sales. Semasa saya tulis ni dah 1041 orang dah dapatkan tool ini.

(Dan saya harap bukan pesaing anda lah! Hehe).

Leave a Comment