Koleksi Copywriting Percuma Dari Tulis Ads

Apa yang sedang anda tengok ini ialah koleksi template copywriting yang berkesan dari Tulis Ads.

Kan senang kalau ada template copywriting percuma yang kita boleh refer?

Tapi ingat, ianya tak lengkap tanpa menggunakan alat copywriting semua dalam satu iaitu Tulis Ads. Ini akan melengkapkan persiapan anda untuk buat iklan dengan lebih baik dengan lebih banyak.

Senang je anda nak dapat idea untuk buat copywriting power dengan tool ni 😉

(Klik sini untuk tahu lebih lanjut mengenai tool copywriting ni).

Jangan lupa bookmark website ni untuk dapat lebih banyak info mengenai copywriting!

Senarai ni akan di update daripada semasa ke semasa ye jadi anda boleh tengok koleksi copywriting percuma yang saya tawarkan di website ni.

Untuk sekarang saya tak sediakan PDF template copywriting.

Gunakan koleksi copywriting yang saya beri untuk dapatkan inspirasi untuk buat copywriting anda.


Nak Dapatkan Tool Yang Senangkan Anda Buat Copywriting?

Tool ini telah membantu lebih daripada 1,300 usahawan untuk buat ayat copywriting yang tarik leads dan jualan. Selain daripada itu terdapat juga perpustakaan pemasaran di mana saya kongsikan kajian kes dan info-info terbaharu mengenai pengiklanan dan pemasaran. Isi je maklumat di bawah ini untuk maklumat lanjut:


Oh kadang-kadang saya ada share info mengenai marketing di Tulis Ads channel. Klik je link ni untuk join. Free. Tak payah bayar. https://t.me/tulisadsonline.

Leave a Comment