Rasa Gagal?

Cuba lagi. Cuba lagi. Dan cuba lagi. Tapi jangan cuba benda yang sama je. Cuba buat benda lain jugak. Hidup bukannya jalan yang lurus. Jangan menyerah.

FAQ Tentang Tulis Ads

Apa soalan-soalan yang sering ditanyakan mengenai Tulis Ads ni? Saya letakkan di bawah ni. Q: Encik, boleh pakai phone ke? A: Boleh! Apa-apa yang ada web browser, semua boleh. Q: Kalau takde template yang saya nak, macam mana? A: Boleh request daripada saya di dalam borang yang disediakan di laman ahli. Q: Apa features latest … Read more

Nak Template Copywriting Makanan Power?

Hi, kadang-kadang rasa susah kan nak buat iklan copywriting makanan kan? Ramai pesaing. Semua nak jual makanan. Sebab orang Malaysia kuat makan. (Dengan saya sekali kuat makan). Sebab tu penting ada template copywriting makanan yang boleh bantu anda buat iklan dengan mudah. Apa ciri-ciri template copywriting yang power? Ia boleh tease pembaca untuk pembeli. Awal-awal … Read more

Cara Nak Buat Iklan Senang-Senang Menggunakan Tulis Ads

Macam-macam contoh copywriting bagi, baru nak cerita pasal Tulis Ads kan? Haha. Dalam blog post ini saya akan walkthrough mengenai Tulis Ads. Apa ciri-ciri dia. Kenapa boleh tolong usahawan untuk buat copywriting dengan lagi senang. Apa Sebenarnya Tulis Ads Ni? Tulis Ads sebenarnya ialah satu app copywriting yang all-in-one. Semua dalam satu. Dalam tu ada … Read more

Cerita Pengalaman Sebagai Penulis Iklan

Nak cerita sikit dalam blog post hari ni. Siapa sebenarnya di belakang TulisAds.com ni?  Nama saya, kalau tak perasan lagi, ialah Abdul Rahman. Kalau nak friend saya di Facebook, bolehlah kawan saya di https://www.facebook.com/theimplementor Saya mula buat iklan pada umur 16 tahun. Pada tahun 2006.  Masa tu saya ingat lagi ianya e-book mengenai Google AdSense. … Read more

Cara Saya Susun Kempen Facebook Ads

Ramai orang bercakap mengenai Facebook Ads tapi tak ramai yang cerita macam mana mereka susun kempen mereka. Semua orang buat macam itu rahsia senjata mereka. Dan memang betul. Tapi kan bagus kalau tahu cara bagaimana orang lain buat iklan diorang dalam Facebook kan? Jadi jangan risau, dalam blog post ini saya ingin bercerita tentang bagaimana … Read more

Contoh Ayat Power Tarik Pelanggan Untuk Beli Semalam Lagi!

Contoh Ayat power Tarik Pelanggan Header

Mencari contoh ayat power tarik pelanggan terbaik yang anda boleh pakai hari ini? Di dalam blog post ini saya akan berikan beberapa contoh yang saya rasa dapat membantu anda untuk membuat ayat promosi terbaik untuk mempromosikan produk anda melalui WhatsApp ataupun Facebook. Sebelum saya berikan contoh untuk anda guna, saya ingin bercerita kepada anda struktur … Read more

Nah Contoh Copywriting Kosmetik Terpower!

Macam mana nak buat ayat promosi produk kecantikan? Untuk mereka yang sedang mencari contoh copywriting kosmetik, blog post ini untuk anda. Di dalam ini saya kongsikan dengan anda template copywriting kosmetik yang boleh anda copy, adjust dan paste ikut kesesuaian produk anda. Template ini hanya salah satu daripada ratusan template copywriting ada dalam Tulis Ads. … Read more

Contoh Copywriting Tudung Yang Proven Boleh Menjual

Walaupun PKP, tudung memang hampir sentiasa laku. Ada je orang nak beli tudung untuk bergaya semasa meeting online. Nak quick and easy (cewah cakap omputeh) template copywriting untuk jual tudung? Cuba guna contoh copywriting tudung yang saya ambil dari Tulis Ads ni. Tulis Ads ni ialah tool copywriting all-in-one pertama di Malaysia. Anda akan dapat … Read more