Nah Cuba Template Copywriting Makanan Free Ni

Hi, kadang-kadang rasa susah kan nak buat iklan copywriting makanan kan? Dalam post ini saya kongsikan serba sedikit template copywriting makanan yang ada di dalam Tulis Ads Online ni. Gunakan contoh sebagai asas untuk menambah baik iklan anda. Untuk tidak melengahkan masa, jom tengok template copywriting makanan free yang saya nak kongsikan di sini. Sesuai … Read more

Contoh Copywriting Kosmetik

Untuk mereka yang sedang mencari contoh copywriting kosmetik, blog post ini untuk anda. Di dalam ni saya akan kongsikan template copywriting kosmetik yang boleh anda copy, adjust dan paste ikut kesesuaian produk korang. Nak tengok macam mana anda boleh buat iklan yang konsisten lebih daripada 7 kali ganda pulangan pada perbelanjaan iklan? Cuba tengok Strategi … Read more

Tulis Ads Update!

Banyak dah kita buat hari ni. Kita dah push update baru. Selain daripada save iklan, sekarang dah boleh jugak duplicate iklan. Jadi nak buat iklan banyak2 dah makin senang sekarang. Selain daripada tu, ada jugak kita tambah button save di luar, jadi senang nak save iklan terus instead of kena tekan preview iklan. Bila kita … Read more

Ini Dia Contoh Copywriting Korset

Hi, Ada jual korset? Dalam blog post ni saya kongsikan template copywriting yang anda boleh guna untuk menjual korset. Eh ada customer repeat order {NAMA KORSET}  Dulu besar… sekarang kecik. Dia kata turun {12Kg} berat badan bila pakai korset dengan slimming lotion yang kita akan bagi.  Kawan-kawan puji nampak kurus bila tengah pakai (diorang tak … Read more

Koleksi Copywriting Makanan Yang Anda Boleh Tiru dan Ambil

Siapa lagi yang nak koleksi copywriting makanan? Dalam post ni saya akan kongsikan beberapa template copywriting makanan yang boleh anda tiru dan ubah untuk produk anda. Jangan tiru bulat-bulat ye! Tiru dan adaptasi ikut produk anda. Template ini semua saya ambil dari tool saya iaitu Tulis Ads. Di sana terdapat headline generator, template CW seperti … Read more

Template Copywriting Hibah Yang Anda Boleh Guna

Ramai orang sedang mempromosikan hibah kan sekarang? Jadi di sini saya ingin kongsikan satu template copywriting hibah yang saya jumpa yang saya rasa boleh dipakai oleh tuan puan untuk test. Ini hanyalah satu daripada ratusan template copywriting yang ada di Tulis Ads ye πŸ™‚ Sampai bila anda nak simpan rahsia dari isteri dan anak2? Mereka … Read more

Nah Sikit Contoh Copywriting Telekung

Nak tengok template copywriting telekung untuk dijadikan contoh? Dalam post ni saya kongsikan satu ye. Selesanya Pakai Telekung {NAMA TELEKUNG} Ni… Nak sembahyang khusyuk lagi senang bila pakai telekung yang selesa… tak panas… material yang berkualiti. Telekung {NAMA TELEKUNG} ini juga ringan dan senang dibawa ke mana-mana. Panjang depan ialah 117cm dan belakang 122cm. Nak … Read more

Tengok Koleksi Copywriting Percuma Ini

Kan seronok kalau ada template copywriting percuma yang kita boleh refer? Dalam blog post ni saya berikan anda koleksi semua template copywriting percuma yang boleh anda tengok untuk dapatkan inspirasi buat iklan. Janga lupa bookmark website ni untuk dapat lebih banyak info! Contoh Copywriting Cari Agent Contoh Copywriting Jual Cookies Template Jual Penapis Air Template … Read more

Nah Ni Template Copywriting Cari Ejen

Teringin cari agent tapi kontang idea untuk buat ayat copywriting cari ejen? Perlukan contoh copywriting yang boleh ditiru? Ha ini ada beberapa template yang boleh guna. Ni semua sebahagian daripada Tulis Ads. Kalau nak dapatkan headline, ayat-ayat, dan juga template copywriting macam ni, boleh pergi ke Tulis Ads hari ni gak. β€˜π—£π—¨π—”π—¦ π— π—˜π—‘π—–π—”π—₯π—œ, π—”π—žπ—›π—œπ—₯𝗑𝗬𝗔 𝗝𝗨𝗠𝗣𝗔 … Read more

Template Copywriting Jual Biskut atau Cookies

OK dalam post ni saya ingin berkongsi dengan anda satu template yang anda boleh gunakan untuk menjual biskut atau cookies. Tanpa berlengah lagi, jom kita tengok. Template Copywriting Untuk Jual Cookies {BISKUT} YANG TAK BERHENTI-HENTI RASA NAK MAKAN LAGI NOTA: Headline di atas adalah curiosity based headline. Untuk tarik orang terus membaca. “{Biskut} apa kau … Read more