Pelan 2022 Tulis Ads

Apa pelan 2022 anda? Untuk Tulis Ads, ada pelbagai content yang sedang saya rancang untuk ditambah. Antara content yang ingin ditambah ialah Done For You Funnel. Dan ini adalah funnel content yang tuan puan boleh gunakan untuk pemasaran anda. Tentang funnel tersebut, ianya bukan setakat funnel sahaja, anda akan ketahui langkah demi langkah apa yang … Read more

20 Cara Buat Duit Di Internet

Terdapat banyak cara untuk menjana pendapatan dari rumah. Antaranya ialah melalui internet. Maksud saya buat duit dengan Internet. Di bawah ini saya kongsikan 20 cara buat duit di Internet yang boleh anda ikut. Di Internet, anda boleh membuat duit dengan: #1 Menjual produk Anda boleh menjual produk anda sendiri atau menjual produk orang. Pada awalnya … Read more

Contoh Copywriting Produk Kurus Yang Anda Boleh Pakai

Niche kurus la niche yang paling hot dalam semua niche kan? Dalam blog post ni saya nak share satu template copywriting mudah untuk produk kurus atau weight loss. Ni satu je daripada ratusan templates yang kita ada dalam Tulis Ads. Nak lagi senang buat ayat copywriting? Klik sini untuk tengok bagaimana Tulis Ads boleh membantu … Read more

Contoh Copywriting Forex / Signal / IB

Ada pula yang minta contoh copywriting untuk jual forex atau IB. Haa.. mesti sebab untung besar kan jadi referral? Banyak betul yang tayang Lambo lepastu takde muka orang. Selain daripada IB, saya share jugak yang nak jual signal-signal ni. Ada kat bawah. (Dah alang jual-jual macam signal kaya raya, jangan lupa beli Tulis Ads ye! … Read more

Contoh Copywriting Jual Jam Tangan

Sedang menjual jam tangan dan nak cari ayat iklan untuk menjualnya? Anda datang ke blog yang betul! Dalam blog post ini, saya akan kongsikan beberapa contoh copywriting jam yang boleh membantu anda untuk membuat jualan. Specifically, produk jam tangan. (Dan, nak lagi senang buat ayat iklan? Boleh jenguk app copywriting saya iaitu Tulis Ads. Senang … Read more