Nah Contoh Copywriting Perfume Yang Convert

Macam mana nak cerita dekat orang pasal perfume? Dalam post ni saya tunjuk contoh copywriting perfume yang boleh anda pakai dalam iklan ataupun dalam description produk anda. Semua template ni datang daripada tool Tulis Ads. Di dalam tool tu ada headline generator, template2 CW dan macam-macam lagi yang boleh meroketkan ๐Ÿš€ jualan anda. Oh tapi … Read more

Ini Contoh Ayat Mencari Dropship Terbaik

Kalau anda mencari contoh ayat mencari dropship, anda datang ke blog post yang betul. Masa ni ramai orang akan cari sumber pendapatan tambahan lain selain daripada kerja hakiki (kalau ada) dan ramai lagi yang terkesan dengan perniagaan masing-masing. Dropship adalah salah satu jalan orang berikhtiar untuk buat duit. Bukan senang nak senang zaman pandemik macam … Read more

Ini 3 Contoh Copywriting Fashion Untuk Anda

Dalam post ni saya nak kongsi pelbagai contoh copywriting fashion yang saya rasa boleh anda gunakan untuk membuat iklan. Disebabkan fashion ada banyak jenis, terdapat beberapa copywriting yang sertakan di dalam ini. Antaranya ialah baju Melayu, blouse, dan macam-macam lagi. Boleh tengok kat bawah. Ni semua datang daripada tool saya iaitu Tulis Ads. Tool all-in-one … Read more

Tulis Ads Update!

Banyak dah kita buat hari ni. Kita dah push update baru. Selain daripada save iklan, sekarang dah boleh jugak duplicate iklan. Jadi nak buat iklan banyak2 dah makin senang sekarang. Selain daripada tu, ada jugak kita tambah button save di luar, jadi senang nak save iklan terus instead of kena tekan preview iklan. Bila kita … Read more

Ini Dia Contoh Copywriting Korset

Ada jual korset? Dalam blog post ni saya kongsikan template copywriting yang anda boleh guna untuk menjual korset. Eh ada customer repeat order {NAMA KORSET}  Dulu besarโ€ฆ sekarang kecik. Dia kata turun {12Kg} berat badan bila pakai korset dengan slimming lotion yang kita akan bagi.  Kawan-kawan puji nampak kurus bila tengah pakai (diorang tak tau … Read more

Koleksi Copywriting Makanan Yang Anda Boleh Tiru dan Ambil

Siapa lagi yang nak koleksi copywriting makanan? Dalam post ni saya akan kongsikan beberapa template copywriting makanan yang boleh anda tiru dan ubah untuk produk anda. Jangan tiru bulat-bulat ye! Tiru dan adaptasi ikut produk anda. Template ini semua saya ambil dari tool saya iaitu Tulis Ads. Di sana terdapat headline generator, template copywriting (CW) … Read more

Template Copywriting Hibah Yang Anda Boleh Guna

Ramai orang sedang mempromosikan hibah kan sekarang? Jadi di sini saya ingin kongsikan satu template copywriting hibah yang saya jumpa yang saya rasa boleh dipakai oleh tuan puan untuk test. Boleh cuba guna contoh copywriting hibah ni dalam iklan anda. Dan ingat… ini hanyalah satu daripada ratusan template yang boleh anda guna di Tulis Ads … Read more

Nah Sikit Contoh Copywriting Telekung

Nak tengok template copywriting telekung untuk dijadikan contoh? Ni adalah template jual telekung yang saya ambil dari app saya buat iaitu Tulis Ads. Saya cakap ia app tapi sebenarnya boleh diakses di phone ataupun laptop. Asalkan ada web browser ๐Ÿ™‚ Senang sangat anda nak buat copywriting bila pakai tool ni. Klik sini untuk maklunmat lanjut … Read more

Koleksi Copywriting Percuma Dari Tulis Ads

Apa yang sedang anda tengok ini ialah koleksi template copywriting yang berkesan dari Tulis Ads. Kan senang kalau ada template copywriting percuma yang kita boleh refer? Tapi ingat, ianya tak lengkap tanpa menggunakan alat copywriting semua dalam satu iaitu Tulis Ads. Ini akan melengkapkan persiapan anda untuk buat iklan dengan lebih baik dengan lebih banyak. … Read more

Nah Ni Template Copywriting Cari Ejen

Teringin cari agent tapi kontang idea untuk buat ayat copywriting cari ejen? Perlukan contoh copywriting yang boleh ditiru? Ha ini ada beberapa template yang boleh guna. Ni semua sebahagian daripada Tulis Ads. Nak buat ayat cari agent power-power? Boleh dapatkan Tulis Ads. Senang nak buat iklan guna tool ni. Klik sini untuk maklumat lanjut. Nak … Read more