Template Copywriting Pendek Jual Penapis Air

Tak semestinya copywriting kena panjang-panjang kan? Dalam post ini saya kongsikan kepada pembaca copywriting super simple untuk menjual penapis air Coway / Cuckoo / SK Magic dan apa2 lagi lah. Ada yang panjang of course, boleh tengok dalam tool Tulis Ads. Rebut peluang promosi terhad penapis air {NAMA PENAPIS AIR} + PERCUMA {FREE GIFT}. . … Read more

Template Copywriting Untuk Produk Kurus

Niche kurus la niche yang paling hot dalam semua niche kan? Dalam blog post ni saya nak share satu template copywriting mudah untuk produk kurus atau weight loss. Ni satu je daripada ratusan templates yang kita ada ya. Tapi tak yah berlengah lagi… Jom kita tengok sekarang. Hehe korang suka mana satu? šŸ atau šŸ“ … Read more

Cuba Guna Template Copywriting Insurans Ni

Hi, Hari ini saya nak share satu template copywriting untuk jual insurans. Template ini saya ambil dari tool buat iklan saya iaituĀ Tulis Ads. Template ini hanyalah satu je daripada ratusanĀ templateĀ yang anda boleh akses di dalam tool ini. SEMUA JAUHKAN DIRI BILA CAKAP PASAL INSURANS Ini pengalaman saya sendiri. Sebelum ni saya suka sangat dengar cakap … Read more

Template Copywriting Ubat Kuat & Kencing Manis

Hi, Hari ini saya nak share satu template copywriting untuk ubat kuat dan kencing manis. Template ini saya ambil dari tool buat iklan saya iaitu Tulis Ads. Template ini hanyalah satu je daripada ratusan template yang anda boleh akses di dalam tool ini. Saya akan share template ini dan huraikan sedikit teknik psikologi yang dipakai … Read more

Cuba Pakai Template Copywriting Percuma Ni

Hai, siapa lagi yang nak template copywriting percuma yang boleh dipakai untuk jual produk di Facebook dan IG? Di sini saya ingin berikan kepada anda 10 template copywriting yang boleh anda pakai untuk menjual produk anda. Ini adalah sebahagian kecil templates yang ada di Tulis Ads Online. Ada macam-macam lagi kat sana. Klik sini untuk … Read more