Nah Ni Template Copywriting Cari Ejen

Teringin cari agent tapi kontang idea untuk buat ayat copywriting cari ejen? Nah sedikit sample ayat template copywriting cari ejen dari tool copywriting saya iaitu Tulis Ads. Cuba tengok bagaimana ia boleh membantu anda mencari lebih banyak ejen untuk bisnes anda! β€˜π—£π—¨π—”π—¦ π— π—˜π—‘π—–π—”π—₯π—œ, π—”π—žπ—›π—œπ—₯𝗑𝗬𝗔 𝗝𝗨𝗠𝗣𝗔 π—π—¨π—šπ—” π——π—˜π—‘π—šπ—”π—‘ π—Ÿπ—¨π—•π—¨π—ž {JENIS PERNIAGAAN} π—•π—˜π—₯π—žπ—¨π—”π—Ÿπ—œπ—§π—œβ€™. . πŸ’’Anda nak mulakan … Read more

Template Copywriting Jual Biskut atau Cookies

Nak tahu mana nak dapatkan contoh dan template jual biskut atau cookies? Kena tengok Tulis Ads hari ini. Ia akan memudahkan anda untuk buat copywriting πŸ˜‰ Ada pelbagai ciri-ciri yang boleh bantu anda untuk buat iklan menjual biskut dengan lebih senang. Headline generator. Template ayat ada. Macam-macam ada. Dan bila orang baca, dia teringin beli … Read more

Cuba Pakai Template Copywriting Percuma Ni

Hai, siapa lagi yang nak template copywriting percuma yang boleh dipakai untuk jual produk di Facebook dan IG? Di sini saya ingin berikan kepada sample template copywriting yang boleh anda tengok. Nak free info mengenai buat sales online? Saya kadang-kadang share apa yang saya belajar di Telegram channel saya. Klik je untuk subscribe percuma. Tak … Read more

Nak Belajar Tulis Iklan?

Nota penulisan iklan yang pernah saya buat dahulu. Semasa saya membuat artikel ini, saya sedang mendengar soundtrack game Dirt 2 dan memang sedap didengar di telinga. Di hadapan saya ialah sales letter Tips PTD. Saya sedang fikirkan cara untuk mengalahkan formula ultra-dead simple Jamal. Bila saya terfikir balik, saya mula kenal headline ala soalan ini … Read more

17 Ayat Pemula Ayat Surat Jualan

Dua hari lepas saya berkongsi 10 headline templates yang boleh anda gunakan. Hari ini, kita tengok 10 idea untuk memulakan ayat pertama anda di dalam surat jualan. 1. Bayangkan… 2. Lagi 5 minit anda akan mengetahui… 3. Di akhir mesej/surat ini anda akan mengetahui… 4. Jika anda… 5. Saya memerlukan 7 minit anda. DI dalam … Read more

10 Headline Templates Untuk Anda

Assalamualaikum, hari ini saya ingin berkongsi 10 headline templates yang saya rasakan dapat membantu anda untuk mendapatkan idea untuk membuat surat jualan. Bagaimana saya mendapatkan template ini? Saya pergi ke Clickbank, kemudian saya tengok satu-satu sales letter, lihat mana satu yang okay, kemudiannya saya alih bahasa dan kemudiannya letakkannya di sini. Selain daripada itu, saya … Read more

Senang Ke Nak Buat Duit di Internet? Ini Realitinya.

Ramai orang nak buat duit di Internet. Buat duit macam senang sahaja. Orang semua cakap macam ada dua perkara sahaja yang diperlukan untk buat duit di Internet iaitu… Komputer Internet Maaflah, saya tak nak sedihkan anda, tetapi nak menjana pendapatan di Internet memerlukan lebih daripada tu. Ya! Lebih daripada itu! Kenapa sesetengah orang berjaya di … Read more

2 Benda Yang Boleh Tarik Trafik Ke Blog Anda

Oh trafik. Perkara yan ramai orang suka dan ramai tak dapat. Kenapa? Sebab susah nak cari trafik sekarang. Dulu kala, guna WordPress, pastikan on-page SEO bagus, Google senang-senang sahaja bagi ranking yang baik dalam enjin cariannya. Untuk kebanyakan kata kunci. Tak semua macam tu. Kata kunci seperti “insurance”, “legal advice”, “mesothelioma” adalah beberapa kata kunci … Read more

Surat Jualan Yang Tarik Prospek Untuk Membeli?

Jawapannya mudah. Cuba letakkan diri anda di dalam kasut pelanggan anda. Apa perkara pertama yang ingin anda lihat? Adakah anda ingin melihatkan surat jualan tersebut in the first place? Tidak. Apa yang anda nak lihat sebenarnya? Fikir. Eh, jangan fikir. Rasa. Rasa apa yang pelanggan anda ingin rasa… Supaya dia membaca surat jualan yang anda … Read more