Pelan 2022 Tulis Ads

Apa pelan 2022 anda?

Untuk Tulis Ads, ada pelbagai content yang sedang saya rancang untuk ditambah.

Antara content yang ingin ditambah ialah Done For You Funnel. Dan ini adalah funnel content yang tuan puan boleh gunakan untuk pemasaran anda.

Tentang funnel tersebut, ianya bukan setakat funnel sahaja, anda akan ketahui langkah demi langkah apa yang perlu dibuat untuk memastikan anda dapat best bang for your bucks untuk setiap sen anda belanjakan untuk aktiviti pemasaran anda.

Boleh baca dengan lebih lanjut di Twitter saya: https://twitter.com/arahman/status/1471436637829689347?s=20

Sekarang ini juga anda boleh mendapatkan Tulis Ads pada harga RM127 iaitu kurang daripada harga sebelumnya iaitu RM197.

(Anda juga sudah boleh menggunakan kad kredit untuk membuat pembayaran sekarang ini).

Seperti biasa, kalau nak tahu dengan lebih lanjut, boleh pergi ke laman web untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment