Rasa Nak Give Up?

Kepada yang sedang membaca ni,

Jangan mengalah.

Mungkin sekarang rasa serabut. Tak tahu nak buat apa.

Tapi sebenarnya boleh.

Buat sales. Buat leads. Semuanya tu boleh. Kena kenalpasti prosesnya je.

Ingat kata pujangga yang mengatakan perjalanan seribu langkah bermula dengan satu langkah kecil?

Semua perjalanan nampak susah… sampai kita nampak jalannya.

Dah tahu proses apa nak buat… semua jadi senang.

Cuba sampai jadi.

– Abdul Rahman

P.S Kalau nak cuba buat kempen marketing yang lagi berkesan, boleh tengok https://tulisads.com/

Saya tunjuk proses yang boleh anda buat untuk buat kempen yang konsisten berhasil dalam tu.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment