Rasa Nak Give Up?

Kepada yang sedang membaca ni,

Jangan mengalah.

Mungkin sekarang rasa serabut. Tak tahu nak buat apa.

Tapi sebenarnya boleh.

Buat sales. Buat leads. Semuanya tu boleh. Kena kenalpasti prosesnya je.

Ingat kata pujangga yang mengatakan perjalanan seribu langkah bermula dengan satu langkah kecil?

Semua perjalanan nampak susah… sampai kita nampak jalannya.

Dah tahu proses apa nak buat… semua jadi senang.

Cuba sampai jadi.

– Abdul Rahman

P.S Kalau nak cuba buat kempen marketing yang lagi berkesan, boleh tengok https://tulisads.com/

Saya tunjuk proses yang boleh anda buat untuk buat kempen yang konsisten berhasil dalam tu.


Nak Dapatkan Tool Yang Senangkan Anda Buat Copywriting?

Tool ini telah membantu lebih daripada 1,300 usahawan untuk buat ayat copywriting yang tarik leads dan jualan. Selain daripada itu terdapat juga perpustakaan pemasaran di mana saya kongsikan kajian kes dan info-info terbaharu mengenai pengiklanan dan pemasaran. Isi je maklumat di bawah ini untuk maklumat lanjut:


Oh kadang-kadang saya ada share info mengenai marketing di Tulis Ads channel. Klik je link ni untuk join. Free. Tak payah bayar. https://t.me/tulisadsonline.

Leave a Comment