Sedikit Motivasi Bila Sales Down

Rasa sakit kan kalau kita harapkan sales masuk… tapi tak masuk.

Macam dah buat banyak benda, tapi tak jadi-jadi.

Kenapa dah buat macam-macam tapi tak jadi-jadi?

Sedangkan banyak benda dah buat.

Macam-macam teori dah cuba.

Ada yang kata link click.

Ada yang kata pakai landing page view.

Retargeting la.

Main Google Ads pun sama. Cuba lagi dan lagi.

Tapi tak jadi-jadi.

Semua ni normal.

Kadang-kadang kita buat macam-macam, tapi tak jadi-jadi.

Apa yang kita boleh buat ialah jangan menyerah.

Kita selalu nampak orang berjaya tu macam idola.

Apa yang kita tak nampak ialah berapa kali dia gagal di belakang tabir… di sebalik glamer.

Dan kita sedang melaluinya.

Jangan risau. Cuba lagi dan lagi.

Sampai jadi.

Harap-harap nukilan mudah ni boleh jadi motivasi untuk pembaca blog ini.

All the best!

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment