Sedikit Motivasi Bila Sales Down

Rasa sakit kan kalau kita harapkan sales masuk… tapi tak masuk.

Macam dah buat banyak benda, tapi tak jadi-jadi.

Kenapa dah buat macam-macam tapi tak jadi-jadi?

Sedangkan banyak benda dah buat.

Macam-macam teori dah cuba.

Ada yang kata link click.

Ada yang kata pakai landing page view.

Retargeting la.

Main Google Ads pun sama. Cuba lagi dan lagi.

Tapi tak jadi-jadi.

Semua ni normal.

Kadang-kadang kita buat macam-macam, tapi tak jadi-jadi.

Apa yang kita boleh buat ialah jangan menyerah.

Kita selalu nampak orang berjaya tu macam idola.

Apa yang kita tak nampak ialah berapa kali dia gagal di belakang tabir… di sebalik glamer.

Dan kita sedang melaluinya.

Jangan risau. Cuba lagi dan lagi.

Sampai jadi.

Harap-harap nukilan mudah ni boleh jadi motivasi untuk pembaca blog ini.

All the best!

Nak Cara Lagi Senang Buat Copywriting?

Saya ada buat satu tool yang dinamakan sebagai Tulis Ads. Tool ini boleh bantu anda buat ayat iklan power dengan lebih senang dan lebih cepat.

Yang lagi seronoknya, sekarang, nak cuba Tulis Ads tak payah bayar mahal-mahal. Anggap je belanja saya pizza untuk akses ratusan templates dan ciri-ciri lain untuk buat ayat copywriting yang lebih convert!

Klik sini untuk cuba sendiri Tulis Ads di website.

Leave a Comment