Contoh Copywriting Tudung Yang Proven Boleh Menjual

Walaupun PKP, tudung memang hampir sentiasa laku. Ada je orang nak beli tudung untuk bergaya semasa meeting online.

Nak quick and easy (cewah cakap omputeh) template copywriting untuk jual tudung?

Di bawah ada sample copywriting tudung dari Tulis Ads ni.

Tulis Ads ni ialah tool copywriting all-in-one pertama di Malaysia. Anda akan dapat headline generator, template copywriting seperti di bawah dan juga ayat-ayat yang anda boleh gunakan untuk menulis.

Senang habis nak buat copywriting bila guna app Tulis Ads ni. Pakai dekat browser je. Tak payah install apa-apa. Login je lepastu boleh tengok-tengok dalam tu.

Sebelum tu nak tengok sebahagian kecil template yang ada dalam Tulis Ads?

Jom kita start dengan contoh pertama ni.

Contoh #1

NAK TUDUNG RAYA YANG SELESA DIPAKAI LAMA?

Itu yang dicari semasa raya ni.

Bayangkan kalau tudung pakai kejap dah berpeluh2 rambut.

Pening kepala.

Panas!

Kami baru je…

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Tips Untuk Buat Copywriting Tudung

Nak jual tudung di Internet ni ada seninya yang tersendiri.

Kadang-kadang CW tak panjang tapi boleh menjual.

Kenapa? Sebab gambar sama seperti seribu perkataan.

Janji gambar tampak ekslusif, menonjolkan kecantikan tudung (dan model), selalunya akan timbul rasa ingin beli oleh pembaca.

Ni contoh pendek CW yang boleh guna:

Tudung Ironless. 20% Cotton. 80% Lycra. Sesuai untuk mereka yang aktif bersukan sambil menjaga aurat.

Pendek kan? Lepastu pastikan gambar model dan tudung tu cantik.

Dia yang penting bukan pendek atau panjang, tetapi yang penting ia boleh menjadi penarik orang untuk membeli. Ada orang suka panjang ada orang suka pendek. Jadi solusinya: pakai dua-dua. Nanti algorithm dia yang akan tentukan yang mana baca mana satu.

Contoh copywriting tudung yang anda tengok dalam blog post ini hanya sebahagian kecil daripada koleksi template yang saya ada.

Nak lagi sample template copywriting untuk jual tudung? Boleh tengok sini.

Bayangkan kalau ada pelbagai contoh untuk anda tengok.

Kemudian nak pilih-pilih semua ada dalam satu tempat. Ada ayat. Kamus. Template CW. Boleh save lagi.

Tak tahu nak jual tudung macam mana? Nak lagi banyak template, cari je tudung dalam sistem.

Nak baca bagaimana Tulis Ads ni telah membantu ribuan usahawan lain? Klik sini untuk maklumat lanjut.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment