Nah Ni Template Copywriting Cari Ejen

Teringin cari agent tapi kontang idea untuk buat ayat copywriting cari ejen?

Nah sedikit sample ayat template copywriting cari ejen dari tool copywriting saya iaitu Tulis Ads.

Cuba tengok bagaimana ia boleh membantu anda mencari lebih banyak ejen untuk bisnes anda!

β€˜π—£π—¨π—”π—¦ π— π—˜π—‘π—–π—”π—₯π—œ, π—”π—žπ—›π—œπ—₯𝗑𝗬𝗔 𝗝𝗨𝗠𝗣𝗔 π—π—¨π—šπ—” π——π—˜π—‘π—šπ—”π—‘ π—Ÿπ—¨π—•π—¨π—ž {JENIS PERNIAGAAN} π—•π—˜π—₯π—žπ—¨π—”π—Ÿπ—œπ—§π—œβ€™.

.

πŸ’’Anda nak mulakan biz untuk tambah pendapatan keluarga di kala keadaan yang tidak menentu ini tetapi masih mencari pembekal dan supplier yang boleh dipercayai ? Kami boleh bantu anda.

.

πŸ’’ Anda nak start biz {JENIS PERNIAGAAN}, …

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

3 thoughts on “Nah Ni Template Copywriting Cari Ejen”

  1. Saya tak pandai nak publish dan handle iklan dlm social media. Mcm mana ya. Anda blh bantu? Byk bab teknikal beriklan dlm FB yg mengelirukan dan pusing kepala.

    Reply

Leave a Comment