Nah Ni Template Copywriting Cari Ejen

Teringin cari agent tapi kontang idea untuk buat ayat copywriting cari ejen?

Perlukan contoh copywriting yang boleh ditiru?

Ha ini ada beberapa template yang boleh guna. Ni semua sebahagian daripada Tulis Ads.

Nak buat ayat cari agent power-power?

Boleh dapatkan Tulis Ads. Senang nak buat iklan guna tool ni.

Klik sini untuk maklumat lanjut.

Nak tengok contoh template yang ada dalam Tulis Ads?

Tengok di bawah πŸ™‚

β€˜π—£π—¨π—”π—¦ π— π—˜π—‘π—–π—”π—₯π—œ, π—”π—žπ—›π—œπ—₯𝗑𝗬𝗔 𝗝𝗨𝗠𝗣𝗔 π—π—¨π—šπ—” π——π—˜π—‘π—šπ—”π—‘ π—Ÿπ—¨π—•π—¨π—ž {JENIS PERNIAGAAN} π—•π—˜π—₯π—žπ—¨π—”π—Ÿπ—œπ—§π—œβ€™.

.

πŸ’’Anda nak mulakan biz untuk tambah pendapatan keluarga di kala keadaan yang tidak menentu ini tetapi masih mencari pembekal dan supplier yang boleh dipercayai ? Kami boleh bantu anda.

.

πŸ’’ Anda nak start biz {JENIS PERNIAGAAN}, dan nak dapat info terkini yang paling latest tentang {CIRI PERNIAGAAN} yang terbaru? – Kami boleh bantu anda.

.

πŸ’’Anda nak mulakan biz, tapi masih bekerja, dan tiada masa nak running ambik stock, redah jem, dan beratur panjang untuk masuk ke pos office utk pos barang? – Kami boleh bantu anda.

.

βœ…Anda berminat dan SERIUS UNTUK UBAH kehidupan anda ke arah dan keadaan lebih baik ?

{LINK KE WEB}

{LINK KE WEB}

{LINK KE WEB}

.

Jika jawapan anda adalah β€˜YA’, jangan ditangguh dan ditunggu lagi.

.

Click link di bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» untuk kami bantu realisasikan impian anda.

{LINK KE WEB}

{LINK KE WEB}

{LINK KE WEB}

Bawah ni pula contoh iklan untuk recruit agent Shaklee

β€œADUHAI..PKPB NAK ADA BALIK! BARU JE NAK BERNAFAS. TAK KAN NAK IKAT PERUT LAGI!

ALANGKAH BAGUSNYA KALAU BOLEH BUAT DUIT TIME2 FREE DI RUMAH.”

===

Hye semua!

Orang yang pernah guna produk Shaklee ini saja yang tahu betapa bestnya produk ini Shaklee.

Jangan percaya khabar-khabar angin di media sosial.

Produk Shaklee ini terbukti menjaga kesihatan tubuh anda!

Yang penting…KONSISTEN!!

JOM AFTAR AHLI SHAKLEE 2020 SECARA ONLINE (MUDAH & CEPAT).

Berminat Nak Jadi Agen? Kongsi rezeki dan tingkatkan pendapatan sama-sama?

Banyak kelebihan Daftar Ahli Shaklee dengan kami!

KELEBIHAN MENJADI AGENT Shaklee:

πŸ”₯Barang Yang Senang Dijual

πŸ”₯Komisen 20% dari Setiap Jualan

πŸ”₯Support Group Yang Kuat

πŸ”₯Material promosi disediakan

Yang penting anda

*PUNYA TELEFON PINTAR DENGAN INTERNET SENDIRI

*SERIUS NAK JANA PENDAPATAN

* β€˜SOCIAL MEDIA SAVVY’!

Hanya Call Segera {NAMA AGENT} {NO FON} Atau Whatsapp di {LINK }

Contoh ketiga ni pula ialah contoh iklan recruit agent yang dibuat secara umum.

β€œPENATLAH JADI AGENT NI! APA PUN TAK DAPAT, MENYUSAHKAN SAJA!”

Niat nak jadi agent tapi takut berhabis duit, tak masyuk pun! Kemudian beli produk beribu-ribu, lepas bayar, support pula ala kadar, reply tak berjawab, macam mana nak menjual, macam mana nak kaya!

Ada masa kita pula yang kena buat marketing untuk produk orang, uruskan support mereka yang di bawah kita (kalau buka dropship), dengan perkara renyah lain. Haish pening dibuatnya!

Ya, itu adalah antara masalah yang perlu dihadapi mereka yang ingin menjadi agent, namun untuk produk {NAMA PRODUK} ini, anda tidak perlu risau lagi!

Jom jadi agent saya, dan dapatkan lebih {10} parcel sehari dengan margin keuntungan {40%}. Ya, anda tak perlu lagi pening kepala nak lakukan produk orang. Fokus anda hanya menjual saja! Yang lain, serahkan saja pada HQ yang akan:

+membantu pemasaran produk

+melancarkan customer support

+menyediakan tawaran bundle untuk penjualan yang laju

Nak tahu lebih lanjut tentang program {NAMA PROGRAM} yang kami tawarkan, hubungi saya di 

{NOMBOR FON} atau 

>>> {link }

Ada apa-apa template yang anda nak masukkan dalam Tulis Ads?

Komen dekat bawah ye! πŸ™‚

Ni nak iklan ni.

Nak tahu bagaimana untuk buat copywriting dengan lagi cepat dan lagi senang? Guna Strategi 7x saya ni. Klik sini untuk dapatkannya secara percuma.

1 thought on “Nah Ni Template Copywriting Cari Ejen”

  1. Saya tak pandai nak publish dan handle iklan dlm social media. Mcm mana ya. Anda blh bantu? Byk bab teknikal beriklan dlm FB yg mengelirukan dan pusing kepala.

    Reply

Leave a Comment