Template Copywriting Hibah Yang Anda Boleh Guna

Ramai orang sedang mempromosikan hibah kan sekarang? Jadi di sini saya ingin kongsikan satu template copywriting hibah yang saya jumpa yang saya rasa boleh dipakai oleh tuan puan untuk test.

Boleh cuba guna contoh copywriting hibah ni dalam iklan anda.

Dan ingat… ini hanyalah satu daripada ratusan template yang boleh anda guna di Tulis Ads 😉

Senang kerja anda kalau pakai Tulis Ads ni. Nak buat copywriting jadi makin senang dah.

Klik sini untuk maklumat lanjut.

Nak tengok dulu template?

Jom tengok template jual hibah ni.

Template #1

Sampai bila anda nak simpan rahsia dari isteri dan anak2?

Mereka patut tahu anda dah ambil pakej hibah atau masih bertangguh.

Kalau apa-apa berlaku kepada anda lepas ini, bagaimana keadaan kewangan isteri dan anak-anak?

Adakah anda tahu ada pakej income protection bernilai RM{XXX,XXX}. Tapi kos bulanan hanya {XXX}?

Hubungi saya sekarang {Ali}: {no fon}visual (gambar / video): video ejen sedang explain dan ulang balik ayat dalam text copywriting

Nak Buat Iklan Dengan Lebih Senang Lagi?

Buat iklan memang susah. Kalau takde idea. Itu sebabnya saya mencipta app buat copywriting Tulis Ads ini.

Ia boleh bantu anda untuk dapatkan idea. Nak save dalam app pun boleh. Semua dalam satu tempat. Klik sini untuk tahu dengan lebih lanjut mengenai app copywriting Tulis Ads ini.

Ni nak iklan ni.

Nak tahu bagaimana untuk buat copywriting dengan lagi cepat dan lagi senang? Guna Strategi 7x saya ni. Klik sini untuk dapatkannya secara percuma.

Leave a Comment