Template Copywriting Jual Biskut atau Cookies

OK dalam post ni saya ingin berkongsi dengan anda satu template yang anda boleh gunakan untuk menjual biskut atau cookies.

Tanpa berlengah lagi, jom kita tengok.

Template Copywriting Untuk Jual Cookies

{BISKUT} YANG TAK BERHENTI-HENTI RASA NAK MAKAN LAGI

NOTA: Headline di atas adalah curiosity based headline. Untuk tarik orang terus membaca.

“{Biskut} apa kau makan ni, Nal? Sedap betul.”

“Oh aku beli {biskut} ni dari {Ahmad} tu.

{Biskut} ni dia buat dari {cornflakes dan madu}. Macam biasa je kan? Tapi sukatan dia tu sangtlah ‘just nice’ rasa macam tak muak makan banyak kali.” Nal memberitahu rakannya tu.

“{Gilalah!}”  

Betul. Sekarang ni {Ahmad} ada buat offer. Cuba {tengok website atau wasap} dia sendiri. Kot2 dapat {beli 1 percuma 1 ke atau penghantaran percuma ke}.

Jangan tunggu lama-lama k.

>> {link wasap atau link website}

>> {link wasap atau link website}

Macam biasa, template ini adalah sebahagian daripada Tulis Ads.

Jadi kalau nak lagi banyak template untuk jual cookies dan biskut, boleh pergi ke website saya dan tengok macam mana ia boleh membantu anda meroketkan jualan anda.

Leave a Comment