Template Copywriting Ubat Kuat & Kencing Manis

Hari ini saya nak share satu template copywriting untuk ubat kuat dan kencing manis.

Template ini saya ambil dari tool buat iklan saya iaitu Tulis Ads.

Saya akan share template ini dan huraikan sedikit teknik psikologi yang dipakai dalam template ini.

Kopi {NAMA BRAND} ni dah bantu ramai Lelaki untuk Kembalikan Tenaga Kelakian Mereka.

NOTA: Awal-awal saya ceritakan mengenai manfaat kopi ini. Boleh tukar kopi kepada apa-apa jenis produk yang anda ingin jual yang selesaikan masalah tersebut.

Betul bossku.

Bukan boleh buat main kalau alat laki ni lemah.

Kalau biar lama-lama boleh jadi murung, kurang yakin dan menjejaskan hubungan suami isteri.

NOTA: Di bahagian atas ni diceritakan sikit masalah. Di bawah ni pulak, diceritakan pasal solusi iaitu kopi ini.

Yang bagusnya, masalah lemah alat laki ni kita boleh elakkan dan kawal jika paras gula dalam badan kita stabil.

Boleh cuba untuk sihat kembali dengan kopi {nama brand}.

Ia digabungkan dengan {senarai bahan} dalam ramuan kopi {nama brand} dan terbukti sejak zaman datuk nenek kita lagi untuk membantu mengawal kencing manis dan tingkatkan tenaga batin.

Nota: Di sini baru start pasal kopi. Mekanisma di dalamnya.

Bang jangan risau, Kopi pracampuran ini kita guna gula nano daripada ekstrak gula tebu hitam.

Kalori rendah. Takde kolestrol, tapi 12 kali ganda lagi maneh dari gula putih biasa.

Sesuai sangatlah untuk pengidap kencing manis.

Kereta rosak kita boleh baiki. Tapi baik kita cegah sebelum terlambat.

Kelebihan lain kopi {nama brand} ni?

{senarai manfaat}

Cara nak order?

Klik je link di bawah untuk tahu lebih lanjut mengenai kopi {nama kopi}

Terima kasih kerana datang ke blog ini.

Nak Lagi Senang Buat Copywriting Yang Menjual?

Pergi je ke Tulis Ads dan lihat macam mana ia boleh bantu anda buat lebih banyak sales. Semasa saya tulis ni dah 1041 orang dah dapatkan tool ini.

Klik sini untuk maklumat lanjut.

Ni nak iklan ni.

Nak tahu bagaimana untuk buat copywriting dengan lagi cepat dan lagi senang? Guna Strategi 7x saya ni. Klik sini untuk dapatkannya secara percuma.

Leave a Comment