Template Copywriting Untuk Produk Kurus

Niche kurus la niche yang paling hot dalam semua niche kan?

Dalam blog post ni saya nak share satu template copywriting mudah untuk produk kurus atau weight loss.

Ni satu je daripada ratusan templates yang kita ada ya.

Tapi tak yah berlengah lagi… Jom kita tengok sekarang.

Hehe korang suka mana satu?

๐Ÿ atau ๐Ÿ“

Minuman {perasa 1} dan {perasa 2} boleh je tolong! Hehe

.

Tak payah terok diet

Tak yah tahan lapar sangat

Tak yah senam sangat

.

.

Ni kelebihan {air minuman} โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ

๐Ÿ‘‰๐Ÿป terbakar lemak

๐Ÿ‘‰๐Ÿป mudah kenyang

๐Ÿ‘‰๐Ÿป tiada cirit birit

๐Ÿ‘‰๐Ÿป {letak lagi}

Nak tengok testimoni dan tebus special offer?

Klik je link kat bawah ni sekarang jugak!

{link wasap atau website}

NAK LAGI BANYAK TEMPLATE COPYWRITING UNTUK ANDA GUNA?

Sebenarnya ni baru satu. Dan sebenarnya kita ada ratusan templates untuk anda guna.

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, pergi je ke website saya di Tulis Ads. Ada video yang tunjukkan apa yang anda boleh dengan tool buat iklan saya tu.

Leave a Comment