Contoh Copywriting Produk Kurus Yang Anda Boleh Pakai

Niche kurus la niche yang paling hot dalam semua niche kan?

Dalam blog post ni saya nak share satu template copywriting mudah untuk produk kurus atau weight loss.

Ni satu je daripada ratusan templates yang kita ada dalam Tulis Ads.

Nak lagi senang buat ayat copywriting?

Klik sini untuk tengok bagaimana Tulis Ads boleh membantu anda.

Tapi sebelum tu, anda nak tengok 1 tempate produk kurus kan?

OK jom kita tengok…

Template #1

Hehe korang suka mana satu?

🍏 atau πŸ“

Minuman {perasa 1} dan {perasa 2} boleh je tolong! Hehe

.

Tak payah terok diet

Tak yah tahan lapar sangat

Tak yah senam sangat

.

.

Ni kelebihan {air minuman} ‡️‡️‡️

πŸ‘‰πŸ» terbakar lemak

πŸ‘‰πŸ» mudah kenyang

πŸ‘‰πŸ» tiada cirit birit

πŸ‘‰πŸ» {letak lagi}

Nak tengok testimoni dan tebus special offer?

Klik je link kat bawah ni sekarang jugak!

{link website}

Contoh Copywriting Produk Kurus #2

🚚 BARANG SAMPAI BARU BAYAR βœ…

” Sebulan dah nampak Kuruss”
” Senaman Ringan Jerr Setiap Hari “

Nak tahu kenapa Customer kami lebih memilih
Magic Sauna daripada pil kurusss???

YESS !! Formulasi Sauna by Body Fix membantu anda fit dengan Cepat 🀩🀩

Team Bodyfix Jual 1 RM50 jerr untuk 100 orang sempena PROMOSI, Murah Kan πŸ”₯

βœ… 1 RM50 FREE SHIPPING 🚚
βœ… 2 RM80 FREE SHIPPING 🚚
βœ… 3 RM110 FREE SHIPPING, FREE COD🚚

Berminat hubungi team Kami πŸ‘‡πŸ‘‡
{link}

Contoh #3

⭐️⭐️⭐️ TABLET KEMPIS PERUT DAN KEMBALI SELIM MELIM

Tak perlu berlapar. Hanya kemam 2 tablet sehari.

Rasa manggo best, tak perlu bancuh pun.

Kalau tak berkesan jangan takut, sebab boleh refund semula.

Dah ramai mencuba dan berjaya. Mungkin akak salah seorang.

Sekarang ada promosi, boleh klik link whatsapp di bawah ye.

{link}

Contoh #4

KAWAL SELERA SAKA DENGAN MINUMAN AJAIB!‼️
.
tak pernah rasa sesedap kopi ni, rasa coffee ni sangat sedap dan berlemak, belum habis 1 kotak dah nampak kesan dia. coffee ni bagus untuk kesihatan kulit dan juga membaiki warna kulit.
.
Dijamin berkesan:
βœ…Sesuai untuk semua peringkat umur
βœ…Tiada kesan sampingan
βœ…Lelaki dan perempuan boleh minum
βœ…Tiada bahan terlarang
.
Bagi yang masih tercari-cari produk yang sesuai, inilah masa nya untuk mencuba White Coffee ni pastinya akan jatuh cinta.
.
Tunggu apa lagi tekan wasap dibawah skarang untuk dapatkan harga promosii dan freegift menarikπŸ‘‡πŸ‘‡
.
{link}

Contoh #4

“Biar betul skrg dah 45KG!! ish betul2 berkesan la Shooslimz ni”
Ye betul.. Shooslimz ni dah bantu ramai pengguna capai berat yang di inginkan. Paling best, konsisten dan dah tak naik dah!
.
Klik link di bawah sekarang πŸ‘‡πŸ‘‡
{link}
.
Hanya 2 sudu sehari. Setiap pagi
Tak payah dah susah2 nak cari dan ajak kawan untuk teman pergi jogging.
.
Beribu testimoni berjaya. Produk berkesan, selamat dan lulus KKM.
TIADA SIDE EFFECT.
.
Diskaun, free gift, free postage dan free online coaching kalau order hari ini (pakej offer menarik ini akan dapat apabila anda order dengan team kami sahaja tau)
Order dulu, pastu kami akan terus pos. Barang dah sampai pada anda nanti baru bayar
.
Klik link di bawah sekarang πŸ‘‡πŸ‘‡
{link}

Nak Tambah Apa-apa Templae Lain?

Komen di bawah! πŸ™‚

Ni nak iklan ni.

Nak tahu bagaimana untuk buat copywriting dengan lagi cepat dan lagi senang? Guna Strategi 7x saya ni. Klik sini untuk dapatkannya secara percuma.

Leave a Comment