Template Copywriting Pendek Jual Penapis Air

Tak semestinya copywriting kena panjang-panjang kan?

Dalam post ini saya kongsikan kepada pembaca copywriting super simple untuk menjual penapis air Coway / Cuckoo / SK Magic dan apa2 lagi lah.

Ada yang panjang of course, boleh tengok dalam tool Tulis Ads.

Rebut peluang promosi terhad penapis air {NAMA PENAPIS AIR} + PERCUMA {FREE GIFT}.

.

Penapis air ALL IN ONE dengan :

{CIRICIRI}

.

.

Teknologi:

——

+ filter {NAMA FILTER}

.

.

{FREE GIFT LAGI}

Dapatkan sekarang! Hanya wasap ke {NO FON} atau ke laman web {LAMAN WEB ANDA}

Ha pendek kan? Copywriting tak semestinya panjang berjela-jela. Kalau nak panjang pun ada hehe. Itu sebahagian daripada tool Tulis Ads. Boleh tengok dekat website untuk tengok macam mana tool ni boleh tolong untuk meningkatkan jualan sampai ke bulan. 😉

Leave a Comment