Tulis Ads Update!

Banyak dah kita buat hari ni. Kita dah push update baru.

Selain daripada save iklan, sekarang dah boleh jugak duplicate iklan. Jadi nak buat iklan banyak2 dah makin senang sekarang.

Selain daripada tu, ada jugak kita tambah button save di luar, jadi senang nak save iklan terus instead of kena tekan preview iklan.

Bila kita cakap kita akan update tool ni, kita bukan main-main ye. Kita memang akan selalu update tool ni bagi makin awesome setiap hari 🙂

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment