Tulis Ads Update!

Banyak dah kita buat hari ni. Kita dah push update baru.

Selain daripada save iklan, sekarang dah boleh jugak duplicate iklan. Jadi nak buat iklan banyak2 dah makin senang sekarang.

Selain daripada tu, ada jugak kita tambah button save di luar, jadi senang nak save iklan terus instead of kena tekan preview iklan.

Bila kita cakap kita akan update tool ni, kita bukan main-main ye. Kita memang akan selalu update tool ni bagi makin awesome setiap hari 🙂


Nak Dapatkan Tool Yang Senangkan Anda Buat Copywriting?

Tool ini telah membantu lebih daripada 1,300 usahawan untuk buat ayat copywriting yang tarik leads dan jualan. Selain daripada itu terdapat juga perpustakaan pemasaran di mana saya kongsikan kajian kes dan info-info terbaharu mengenai pengiklanan dan pemasaran. Isi je maklumat di bawah ini untuk maklumat lanjut:


Oh kadang-kadang saya ada share info mengenai marketing di Tulis Ads channel. Klik je link ni untuk join. Free. Tak payah bayar. https://t.me/tulisadsonline.

Leave a Comment