Contoh Ayat Power Tarik Pelanggan Makanan

KEREPEK YANG TAK BERHENTI-HENTI RASA NAK MAKAN LAGI

“Kerepek apa kau makan ni, Nal? Sedapnya!”

“Oh aku beli kerepek ni dari Saiful tu.

Kerepek ni dia tambah madu weh. Lain macam kan? Tapi sukatan dia untuk ni sangatlah cun.

Tak muak…

— * —- * — Tamat — * —- * —

Nampak tak iklan di atas ni macam storytelling sikit?

Dia bukannya cakap, “oh sedap giler benda ni!”

Tapi dia cerita pasal dua orang kawan yang sedang berborak. Borak pasal makanan yang sedap.

Kalau nak gunakan contoh ni sebagai asas iklan anda, pastikan makanan anda tu sedap! Kalau tak, orang beli sekali lepastu maki dekat wall diorang sebab tak sedap pun.

Overclaim dalam iklan je lebih haha.

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Untuk akses template ini, klik sini.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Dan subscribe channel percuma saya. Dalam tu saya kongsikan pelbagai teknik copywriting untuk anda roketkan bisnes anda. Klik je link dekat bawah ni:

https://t.me/tulisadsonline

Leave a Comment

Percuma: Lihat cara saya promote produk

Nak tengok macam mana orang lain market kan produk? Saya dokumenkan cara saya promosi, buat ayat, dan lain-lain lagi di Telegram Tulis Ads. Klik Sini untuk subscribe percuma.
Holler Box