Contoh Ayat Power Tarik Pelanggan Makanan

KEREPEK YANG TAK BERHENTI-HENTI RASA NAK MAKAN LAGI

“Kerepek apa kau makan ni, Nal? Sedapnya!”

“Oh aku beli kerepek ni dari Saiful tu.

Kerepek ni dia tambah madu weh. Lain macam kan? Tapi sukatan dia untuk ni sangatlah cun.

Tak muak…

— * —- * — Tamat — * —- * —

Nampak tak iklan di atas ni macam storytelling sikit?

Dia bukannya cakap, “oh sedap giler benda ni!”

Tapi dia cerita pasal dua orang kawan yang sedang berborak. Borak pasal makanan yang sedap.

Kalau nak gunakan contoh ni sebagai asas iklan anda, pastikan makanan anda tu sedap! Kalau tak, orang beli sekali lepastu maki dekat wall diorang sebab tak sedap pun.

Overclaim dalam iklan je lebih haha.

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Dan subscribe channel percuma saya. Dalam tu saya kongsikan pelbagai teknik copywriting untuk anda roketkan bisnes anda. Klik je link dekat bawah ni:

https://t.me/tulisadsonline

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment