Contoh Ayat Promosi Essential Oil

Jual essential oil seperti Young Living?

Di bawah ini contoh yang boleh anda gunakan.

DUA KAWAN YANG BERBORAK MENGENAI ESSENTIAL OILS

Pada satu hari yang indah beberapa bulan lepas, terdapat dua orang kawan {Farah} dan {Sarah}. Mereka suka membuat home deco di rumah. Mereka suka berkongsi dengan satu sama lain apa yang mereka buat.

{Farah} pun bercerita kepada {Sarah} mengenai satu produk yang dinamakan {Young Living}. Produk ini…

Terima kasih kerana membaca sample template copywriting Tulis Ads.

Template ini merupakan sebahagian daripada 295 template copywriting yang ada di dalam Tulis Ads.

Dan jangan lupa subscribe channel Telegram saya di mana saya kongsikan macam-macam strategi copywriting untuk meroketkan jualan anda!

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment