Contoh Copywriting Fashion Terbukti Menjual Untuk Inspirasi Anda

Dalam post ni saya nak kongsi pelbagai contoh copywriting fashion yang saya rasa boleh anda gunakan untuk membuat iklan.

Disebabkan fashion ada banyak jenis, terdapat beberapa copywriting yang sertakan di dalam ini. Antaranya ialah baju Melayu, blouse, dan macam-macam lagi.

Contoh Copywriting Baju

Contoh Copywriting Baju Melayu

Contoh Copywriting Baju Raya

Contoh Copywriting Baju Melayu 2

Contoh Copywriting Blouse

Contoh Copywriting Tudung #1

Contoh Copywriting Tudung #2

Saya juga merekodkan proses saya dalam menjual di Internet di dalam channel Telegram saya. Klik sini untuk lihat kandungan yang ada di dalamnya secara percuma.

Nak Lagi Banyak Contoh Copywriting Fashion?

Ya. Sebenarnya boleh dapat banyak lagi.

Semua template copywriting ini saya ambil daripada tool buat iklan saya iaitu Tulis Ads.

Tengok sama ada anda nak gunakan tool tu untuk buat lebih banyak iklan yang menjual atau tidak.

Ini adalah tool pemudah cara anda membuat iklan yang menjual.

Klik sini untuk tengok Tulis Ads.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

2 thoughts on “Contoh Copywriting Fashion Terbukti Menjual Untuk Inspirasi Anda”

  1. Alhamdulilah, syurga kepada Allah dan terima kasih kepada tuan, puan, Admin yang shere ilmu sangat berguna ini, semoga Allah memberi kesihatan yang baik panjang umur dimurahkan rezeki dan semoga beristiqamah dalam setiap perjuangan.

    Reply

Leave a Comment