FAQ Tentang Tulis Ads

Apa soalan-soalan yang sering ditanyakan mengenai Tulis Ads ni? Saya letakkan di bawah ni.

Q: Encik, boleh pakai phone ke?

A: Boleh! Apa-apa yang ada web browser, semua boleh.

Q: Kalau takde template yang saya nak, macam mana?

A: Boleh request daripada saya di dalam borang yang disediakan di laman ahli.

Q: Apa features latest nak letak?

A: Kita nak buat script builder untuk TikTok pulak. Jadi bila ada features tu, confirm naik harga.

Selain itu, saya juga nak buat product description builder untuk Shopee. Maksudnya Tulis Ads ni bukan untuk buat iklan di Facebook dan Instagram sahaja. Di tempat lain pun boleh.

Nak Cara Lagi Senang Buat Copywriting?

Saya ada buat satu tool yang dinamakan sebagai Tulis Ads. Tool ini boleh bantu anda buat ayat iklan power dengan lebih senang dan lebih cepat.

Yang lagi seronoknya, sekarang, nak cuba Tulis Ads tak payah bayar mahal-mahal. Anggap je belanja saya pizza untuk akses ratusan templates dan ciri-ciri lain untuk buat ayat copywriting yang lebih convert!

Klik sini untuk cuba sendiri Tulis Ads di website.

Leave a Comment