FAQ Tentang Tulis Ads

Apa soalan-soalan yang sering ditanyakan mengenai Tulis Ads ni? Saya letakkan di bawah ni.

Q: Encik, boleh pakai phone ke?

A: Boleh! Apa-apa yang ada web browser, semua boleh.

Q: Kalau takde template yang saya nak, macam mana?

A: Boleh request daripada saya di dalam borang yang disediakan di laman ahli.

Q: Apa features latest nak letak?

A: Kita nak buat script builder untuk TikTok pulak. Jadi bila ada features tu, confirm naik harga.

Selain itu, saya juga nak buat product description builder untuk Shopee. Maksudnya Tulis Ads ni bukan untuk buat iklan di Facebook dan Instagram sahaja. Di tempat lain pun boleh.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment