FAQ Tentang Tulis Ads

Apa soalan-soalan yang sering ditanyakan mengenai Tulis Ads ni? Saya letakkan di bawah ni.

Q: Encik, boleh pakai phone ke?

A: Boleh! Apa-apa yang ada web browser, semua boleh.

Q: Kalau takde template yang saya nak, macam mana?

A: Boleh request daripada saya di dalam borang yang disediakan di laman ahli.

Q: Apa features latest nak letak?

A: Kita nak buat script builder untuk TikTok pulak. Jadi bila ada features tu, confirm naik harga.

Selain itu, saya juga nak buat product description builder untuk Shopee. Maksudnya Tulis Ads ni bukan untuk buat iklan di Facebook dan Instagram sahaja. Di tempat lain pun boleh.

Ni nak iklan ni.

Nak tahu bagaimana untuk buat copywriting dengan lagi cepat dan lagi senang? Guna Strategi 7x saya ni. Klik sini untuk dapatkannya secara percuma.

Leave a Comment