Cuba Pakai Template Copywriting Percuma Ni

Hai, siapa lagi yang nak template copywriting percuma yang boleh dipakai untuk jual produk di Facebook dan IG?

Di sini saya ingin berikan kepada sample template copywriting yang boleh anda tengok.

Nak free info mengenai buat sales online? Saya kadang-kadang share apa yang saya belajar di Telegram channel saya. Klik je untuk subscribe percuma. Tak payah bayar!

Ia bukan percuma, tapi anda boleh gunakan untuk jualan anda. Anda boleh gunakannya dengan hanya RM29 je.

Jom kita mulakan.

1. Template Copywriting Jual Tudung

2. Template Copywriting Jual Skin Serum

3. Template Copywriting Kedai Makan

4. Template Copywriting Jual Tudung Untuk Raya

5. Template Copywriting Jual Perfume

6. Template Copywriting Jual Hartanah

7. Template Copywriting Insurans

8. Template Copywriting Hibah

9. Template Copywriting Servis Aircond

10. Template Copywriting Jual Kasut

Nak dapatkan lagi banyak tools, templates dan pelbagai lagi alat untuk bantu anda buat ayat yang buat ramai orang beli dari anda?

Boleh tengok pelbagai lagi sample copywriting di laman utama.

Boleh tengok Tulis Ads hari ini.

Percuma: Tips Copywriting Untuk 5X Online Sales Anda

Nak copywriting yang lagi tarik orang untuk membeli? Saya kongsikan pelbagai maklumat percuma di link di bawah:

Gunakan je link di bawah ini untuk dapatkan tips menarik yang anda boleh gunakan hari ini juga.

https://t.me/tulisadsonline. Ni dah ada lebih 200 tips copywriting, marketing, advertising dan tawaran dalam ni. Boleh tengok apa yang anda boleh guna.

https://facebook.com/theimplementor. Ini personal profile saya.

https://twitter.com/arahman. Sekarang pun dah banyak buat sharing di Twitter.

https://www.tiktok.com/@arahmansamad Kalau nak tengok video pendek saya buat pasal marketing, ada dalam ni.

Leave a Comment